Hirdetés
Győr+
2012.05.17. 08:32

Ünnepeljük együtt kézilabdás lányainkat!

A Magyar Bajnok, Magyar Kupa-győztes és Bajnokok Ligája második helyezett kézilabdás lányainkat köszöntjük a Városháza előtt 2012. május 17-én, csütörtökön este 20:00 órától! A rendezvény miatt forgalmi változásokra is számítani kell!

Hirdetés

A Győri Audi ETO KC a KEK-győztes Ferencváros felett aratott szerdai sikerével megnyerte a magyar bajnokságot. A csapat korábban már begyűjtötte a Magyar Kupát, a Bajnokok Ligájában pedig második lett.

Hirdetés

Ünnepeljük együtt a lányokat csütörtökön este nyolc órától a győri Városháza előtt, ahol Borkai Zsolt polgármester, a város és a klub vezetése köszönti a sikerek kovácsait. Az este folyamán fellép Dobrády Ákos.

Forgalomkorlátozás

A köszöntés idejére a rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el május 17-én 19:30 és 24:00 óra között a Szent István úton a Munkácsy út és Baross híd, az Aradi Vértanuk útján a Révai út és Szent István út és a Jókai úton a Révai út és Szent István út, valamint Árpád út és Szent István út közötti szakaszán.

A lezárt útszakaszra járművel behajtani tilos, a forgalomirányítást a Győri Rendőrkapitányság munkatársai látják el.

A lezárás érinti a buszközlekedést is!

Az 1-es és a 85-ös úton közlekedő helyközi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek, és nem érintik Győr, Eötvös park megállóhelyet.

A helyi autóbuszjáratok módosított útvonalon közlekednek, és nem érintik a Révai Miklós utca – Városháza – Aradi vértanúk útja, Megyeháza – Honvéd liget – Gárdonyi Géza utca megállóhelyeket.

Az 1, 6, 7, 11, 17A, 37 vonalak járatai Nádorváros és Marcalváros felől a Baross Gábor hídig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Szent István út – Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Baross Gábor híd és a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyeken. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek és megállnak az Árpád úton létesített ideiglenes megállóhelyen.

A 2-es járatok a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek. A Zöld utca felé a Bartók Béla út – Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Zrínyi utca útvonalon közlekednek, nem érintik a Hunyadi utca, autóbusz-állomás megállóhelyet, de fel- és leszállást biztosítanak a Buda utca és a Nádor aluljáró megállóhelyeken.

Az 5-ös vonal járatai Kismegyer felől a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon fordulnak meg. Ennek megfelelően nem érintik a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyet, viszont leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca, Nádor aluljáró és a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Kismegyer felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 14, 17, 17B vonalak járatai Gyárváros felől a Szent István út, Iparkamara megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Bajcsy-Zsilinszky úton. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek és megállnak az Árpád úton létesített ideiglenes megállóhelyen.

A 22, 22A, 22Y vonalak járatai Marcalváros felől a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Wesselényi utca – Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon közlekednek. Ennek megfelelően Marcalváros, Ménfőcsanak felé nem érintik a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyet, viszont megállnak a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) és a Bartók Béla út, vásárcsarnok megállóhelyeken, a városközpont felé pedig leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca – Nádor aluljáró – Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Marcalváros, Ménfőcsanak felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 8, 12, 15A, 30, 30A, 31, 31A, 31Y vonalak járatai a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda érkeznek. Mindkét irányban a Baross Gábor hídon át közlekednek, így Gyárváros felé felszállási lehetőséget biztosítanak a Baross Gábor híd megállóhelyen, a Belváros felé pedig a Szent István út, Iparkamara (bútorbolt) megállóhelyet is érintik.

A Pinnyéd felé menetrend szerint az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyről induló 37-es jelzésű járat a Bajcsy-Zsilinszky úti megállóhelyről indul.

Pinnyédről a menetrend szerint a Honvéd ligetig közlekedő 37-es jelzésű járatok az Árpád úton létesített ideiglenes megállóhelyig közlekednek.

A 21.18 órakor Gyirmótról induló 37A jelzésű járat Bartók Béla út, munkaügyi központig közlekedik.

A menetrend szerint 22.37 órakor a Révai Miklós utcából induló 37A jelzésű járat Zechmeister utca, Klastrom szálló (Rába-part) megállóhelyről indul, és bevárja a 22.20 órakor Bácsáról induló 11-es jelzésű járatot, melynek az adott megállóba várható érkezése 22.40 óra.

A 38 vonal járatai a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak, és oda is érkeznek.

A terelés által nem érintett megállóhelyeken a járatok az érvényes menetrendnek megfelelően közlekednek.

Papp Zsolt

likeold
a fb oldalunkat