Hirdetés

Újra Adventi koszorú szépségverseny!

Győr+
2021.11.26. 08:30

Hagyományainkhoz hűen idén is megrendezzük az Adventi koszorú szépségversenyt! Az idei lesz már a harmadik alkalom, hogy az olvasóink által beküldött alkotásokkal színesítjük a karácsonyra várakozás időszakát.

Hirdetés

Azt az időszakot, amikor a szokásos mindennapi lótás-futás mellett próbálunk lelassulni, több időt és figyelmet szánni szeretteinkre, a rászorulókra és a segítségnyújtásra.

Már tavaly és előtte évben is rengeteg szépséget csodálhattunk meg, s élhettük át egy kicsit olvasóink adventi hangulatát. Idén úgy gondoltuk, hogy amellett, hogy folytatjuk a hagyományt, egyúttal csavarunk is egyet rajta!

Hirdetés

Idén a Generációk Házával karöltve kérünk Titeket, hogy készítsétek el saját adventi koszorútokat, mégpedig környezettudatosan! Legyetek minél kreatívabbak és újrahasznosított alapanyagok alkalmazásával legyen a Tiétek a legszebb adventi koszorú! Mutassátok meg, hogy Ti hogyan várjátok a karácsonyt!

Egy kis kedvcsinálóként és hogy adjunk néhány ötletet, hogyan is lehet ökodizájn módon gyönyörű adventi koszorúkat készíteni, nézzétek meg a Generációk Háza kis videóját:

Az általatok elkészített adventi ökodizájn koszorút fotózzátok le és küldjétek be a jatek@gyorplusz.hu email címre december 5-éig!

Minden fotót feltöltünk a Győr+ Média Facebook oldalára, ahol versenyt hirdetünk. Szavazni a koszorúkra majd december 6-tól lehet a Győr+ Média Facebook-oldalán. A legtöbb lájkot elérő koszorúk tulajdonosai pénznyereményben részesülnek:

  1. díj: 30.000 Ft
  2. díj: 20.000 Ft
  3. díj. 15.000 Ft
  4. + 1 szervezői különdíj: 15.000 Ft

Érdemes készülni tehát! Indul az Adventi ökodizájn koszorú szépségverseny a Győr+ Médiával és a Generációk Házával! A részletes játékszabályzatot ide kattintva olvashatod.

likeold
a fb oldalunkat