Győr+
2011.10.21. 11:48

Újabb rangadó vár az ETO-ra

A Győri ETO FC a címvédő Videotont fogadja vasárnap 16 órakor az OTP Bank Liga 13. fordulójában.

A csapatba visszatérhet Vladimir Djordjevic, a középhátvéd két mérkőzésre szóló eltiltása lejárt, így ha Csertői Aurél is úgy gondolja, a játékos újra a kezdőcsapatban szerepelhet. “Az biztos, hogy keretben lesz, és remélhetőleg Koltai Tamás is leülhet majd a kispadra” – mondta a vezetőedző, aki így vélhetően csak az utolsó pillanatban jelöli ki majd a kezdőcsapatot. Fehér Zoltán viszont még nincs olyan állapotban, hogy bevethető legyen, így ő leghamarabb a jövő hétvégi mérkőzésen szerepelhet újra az ETO csapatában.

Érdekesség, hogy élőképpel készül a klub a hétvégi Videoton elleni rangadóra, és szurkolóink is készítettek egy új, 15 méteres drapériát, vagyis a játékosok mellett mindenki igyekszik egy kis pluszt beleadni vasárnapig. Az eredményjelző alatti kapu mögé ingyen bejöhetnek majd a diákcsoportok. Erre a lehetőségre már több százan jelentkeztek, aki ezt most tenné meg az a tamas.klement@eto.hu e-mail címre írjon.

A klub újabb lépést tesz a családbarát stadion program keretében, a hétvégi Videoton elleni meccsen kísérleti jelleggel elindítják a “Füstmentes nézőtér” programot. Mindez azt jelenti, hogy dohányos nézőinket arra kérik, hogy ne a nézőtéren, hanem a stadion erre kijelölt helyein gyújtsanak majd rá.

Újabb lépéssel került közelebb egymáshoz a sport és az üzlet világa. Mint arról már korábban beszámoltunk, 2011. július elsejével kötött 3 éves együttműködést a Győri ETO FC és az Audi Hungaria Motor Kft. Az aláírt szponzorációs szerződés egyik legfontosabb eleme, hogy a német nagyvállalat a sportegyesület általános szponzorációja mellett nagyobb szerepet kíván vállalni az utánpótlás nevelésből is – ami mostantól kiemelt támogatást élvez majd a megállapodás szerint. A felek a megbeszélések során arról is döntöttek, hogy a klub Felügyelő Bizottságában mostantól helyet kapnak majd a győri nagyvállalat képviselői is.

Ennek megfelelően a sportszervezet Felügyelő Bizottsága megválasztotta tisztségviselőit. A döntés értelmében Tarsoly Csaba (QUAESTOR) lesz az elnöke, Mics Kornél (Audi Hungaria) pedig az alelnöke annak az öttagú bizottságnak, amelyben helyet kapott még Lőre Péter (Audi Hungaria), Lihi József (QUAESTOR) és Májer Zsolt (QUAESTOR) is.