Hirdetés

Újabb gazdikeresőink találtak otthonra

Győr+
2019.03.11. 17:54

Itt a március, és gyűlnek a jó hírek: a múlt héten huszonháromról huszonötre ugrott a Győr+ Mancsok gazdisainak száma, de a legutóbb bemutatott kutyusunkat, Camillát is lefoglalták.

Hirdetés

Neville cicussal január végén ismerkedhettek meg az olvasóink. A kis „fekete párducnak” akkor még a Győri Állatmenhely volt az otthona, majd ideiglenes befogadóhoz költözött, de március 7-én, csütörtökön végre eljött érte a gazdi, és hazavitte őt. Egy győri férfi fogadta örökbe, aki nagyon vágyott már egy cicapajtásra. Reméljük, Neville-nek hosszú, boldog élete lesz új otthonában, és szebbé teszi a gazdi mindennapjait.

 

Hirdetés

Most már Neville cica is otthon van

 

Jonatán közel öt évig élt a Győri Állatmenhely rácsai mögött, pedig nem követett el semmilyen bűncselekményt – nem rágta szét a cipőket, nem ásta fel a kertet, és nem ugrálta össze örömében a ház urát, mikor végre hazajött a munkából. Még csak esélye sem volt, hogy rosszalkodásával felbőszítse a gazdit, hiszen sosem volt neki. Ahogy otthona sem. Ennek ellenére elszaladtak az évek a feje fölött, már nyolc éves is elmúlt, és egy hihetetlenül okos, barátságos kutyus lett belőle. A Győr+ Mancsok rovatunkban tavaly júniusban karoltuk fel őt, és sorra bizonyította, hogy egy nagyszerű kutya: még egy karácsonyi kisfilmet is forgattunk vele, amelyben egy kislány ment be hozzá a kennelbe, játszottak, ölelgette őt. Jonatán cseppet se bánta – mintha tudta volna, mi a feladata, tette a dolgát, örült, hogy egy gyerekkel lehet, labdázhat, és érezheti a törődést. Aztán a Győr+ Média épületében is járt, a stúdióban, felvétel alatt bizonyította, hogy milyen nyugodt, figyelmes eb. Mégis hónapokon át csak vártunk és vártunk, mert, mintha mindez nem lett volna elég a gazdinak, egyszerűen nem jelentkeztek érte. De végül eljött az ő nagy napja is: március 8-án elhagyta az addig otthonnak hitt menhelyet, és Németországba költözött, ahol egy család szeretett tagja lehet. A felnőtt gazdik mellett egy hétéves gyerekpajtással játszadozhat, sőt, még egy idősebb kutyabarát is várta őt azon a helyen, ahol végre bepótolhatja mindazt, amiről lemaradt az élete során. Drága Jona, legyél nagyon-nagyon boldog, megérdemled!

A gazdiözön után pénteken újabb kutyussal jelentkeztünk nőnap alkalmából. Vasárnap már kaptam is a hírt, hogy a négy hónap körüli Camillát lefoglalta egy osztrák család, és jövő hétvégén ő is utazik: haza. Akela azonban még mindig nem mehetett sehová, a Győri Állatmenhelyen vár, vár és vár. Gazdi, hol vagy már?

 

Szerző: Bodrogi Sára

Fotó: Marcali Gábor

likeold
a fb oldalunkat