Győr+
2012.09.20. 15:48

Új ügyvezető a győri Ipari Parkban

A Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. a külföldi partner kivásárlásával 2012 júliusában száz százalékos tulajdonosává vált a Győri Nemzetközi Ipari Park Kft-nek. Az új koncepció megvalósítása az új ügyvezető igazgató, Görög Tibor feladata lesz- jelentette be mai sajtótájékoztatón Sági Géza, a Győr-Szol Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Sági Géza, a Győr-Szol Zrt. elnök-vezérigazgatója a tranzakció bejelentésekor elmondta: az ipari park kedvező adottságait és a Győr-Szol által biztosított gazdasági hátteret kihasználva további jelentős fejlesztések valósíthatóak meg a területen, és lehetőséget lát a piaci szegmensek körének bővítésére.

 

Az új koncepció megvalósítása az új ügyvezető igazgató, Görög Tibor feladata lesz.

 

 

– Nagy megtiszteltetés és egyben nagy kihívás számomra, hogy a Győri Nemzetközi Ipari Park kft. ügyvezető igazgatója lehetek és több mint 30 éves pályafutásom tapasztalatait új munkahelyem érdekében hasznosíthatom – mondta Görög Tibor ügyvezető igazgató a mai bemutatkozó sajtótájékoztatóján.

 

Görög Tibor Nagyváradon született, tanulmányai egy részét is ott végezte. 1998-tól 2006-ig Budapest I. kerületének polgármester-helyetteseként a kerület pénzügyi, városüzemeltetési és gazdálkodási feladatainak tervezése és megvalósítása volt a feladata.

 

A Győri Nemzetközi Ipari Park Kft. ügyvezetőjeként terveiről elmondta:

 

– A Győri Nemzetközi Ipari Park 20 éves működése azt bizonyítja, hogy az hasznos, életképes, további fejlődésre alkalmas, ezért azon leszünk, hogy segítsük a letelepedni kívánó kis és középvállalkozásokat, jó kapcsolatot ápoljunk a létesítmény minden cégével és megteremtsük az ipari park további bővítésének lehetőségét.

 

 

 

Kovács Veronika

Fotó: a szerző