Hirdetés
Győr+
2016.04.15. 09:43

Ügyeletben az Audi A3 Limousine

Az Audi Hungaria Motor Kft. egy Győrben készült Audi A3 Limousine-t bocsátott a Győri Háziorvosok Ügyelete Betegellátó Egészségügyi Nonprofit Kft. rendelkezésére, amelynek kulcsát Peter Kössler, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója adta át Borkai Zsolt polgármesternek.

Hirdetés

„Az Audi Hungaria vállalati filozófiájának egyik alappillére, hogy a társadalmi felelősségvállalás jegyében segíti a régióban és Győr városában működő szervezeteket”, mondta Peter Kössler, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója.

 

Hirdetés

 

„Győr városa nem csupán gyártótelephelyünk, hanem vállalatunk és munkatársaink döntő többségének otthona, így igyekszünk hozzájárulni az itt élők életminőségének javításához. Ez az ízig-vérig győri Audi A3 Limousine biztonságos útitársa lesz a háziorvosi ügyelet elkötelezett csapatának.”

 

 

„Nagy öröm a győrieknek, hogy egy ilyen partnert tudhatunk magunk mellett, mint az Audi Hungaria, amelyre az élet számos területén számíthatunk. Győr és a vállalat összefogása, közös projektjei városunk gyarapodását szolgálják.” – mondta Borkai Zsolt. Hozzátette, Győr kiemelt területként kezeli a szociális és egészségügyi ellátást, amelynek fontos szereplője a Győri Háziorvosok Ügyelete, ezért is örömteli, hogy tevékenységüket az Audi Hungaria támogatásával egy új, jól felszerelt ügyeleti autó is segíti.

 

 

A polgármester nem csak átvette, de rögtön tovább is adta az autó kulcsát dr. Muzsay Géza ügyeletvezető főorvosnak.

 

 

A Győr Háziorvosok Ügyelete Betegellátó Egészségügyi Nonprofit Kft. feladata Győr város lakosságának ügyeleti ellátása. Az összesen száz orvost, nővért, adminisztrátort és gépkocsivezetőt foglalkoztató szervezet gyors segítséget nyújt a hirtelen kialakuló esetekben és nagymértékben hozzájárul a győriek egészségügyi ellátásának biztosításához. Csapatuk egy újabb győri taggal, az Audi Hungariánál készült Audi A3 Limousine-nal bővült, amely gyorsan, biztonságosan juttatja el az orvosokat a riasztás helyszínére.

 

Papp Zsolt
Fotó: O. Jakócs Péter

likeold
a fb oldalunkat