Hirdetés
Győr+
2016.04.07. 13:35

Tiltakoznak Győrben a Telekom elégtelen szolgáltatása miatt

Azok a pinnyédiek, akik a Telekomnál érvényes mobiltelefon előfizetéssel rendelkeznek, Győrből hazaérve otthonunkba, gyakorlatilag el vannak zárva a világtól. A lakásban egyáltalán nem tudnak mobilon telefonálni, a kertben próbálnak olyan pontot keresni, ahol éppen van.

Hirdetés

Aláírásokat gyűjtöttek a Telekom elégtelen szolgáltatása ellen. A népi kezdeményezés élére állt dr. Rákosfalvy Zoltán ügyvéd, és beadvánnyal fordultak a Magyar Telekom Nyrt.-hez. Szám szerint 104-en írták alá azt a beadványt, amelyben panaszuk orvoslását kérik.

Több alkalommal – személyesen és telefonos ügyfélszolgálat útján is jeleztük, hogy a társaságuk által Győr-Pinnyéd területén nyújtott szolgáltatás nem felel meg a társaság által elfogadott, mindenkor hatályos Általánosa Szerződési Feltétek között vállalt követelményeknek – írják levelükben a Telekomnak címezve. A tarficsomagokban foglalt feltételek nem vehetők teljes mértékben igénybe, tekintettel arra, hogy a térerő a fent jelzett területen gyakran ingadozik vagy nem elérhető. Kifogásolják azt is, hogy sok a probléma a telefonon keresztül rendelt internet szolgáltatással is. A fel- és letöltési sebességek nem csak hogy nem érik el, de meg sem közelítik a kívánt mértéket, ilyen formán az alapszolgáltatás is használhatatlan – olvasható a beadványban.

Hirdetés

A Telekom elismerte a lakók jogos panaszát, az állítólagos ellenzőkre hivatkozva azonban nem tesz semmit.

fotó : O. Jakócs Péter

likeold
a fb oldalunkat