Hirdetés
Győr+
2016.03.29. 09:02

Távhőszolgáltatás Napja 2016 – rajzpályázat

A GYŐR-SZOL Zrt. a Távhőszolgáltatás Napja 2016 alkalmából rajzpályázatot hirdet! Rajzaitokkal segítsetek Kuka Bercinek, hogyan teremthet magának meleg otthont korszerű és természetbarát módon! Ezzel kapcsolatban várjuk rajzodat, színesen, ötletesen!

Beadási határidő: április 5.

Hirdetés

Az iskolai rajztanárok figyelmét felhívjuk, hogy a környezetbarát energiafelhasználással, a távfűtéssel kapcsolatos témát a kiíró tágan értelmezi, a gyerekek minden ezzel kapcsolatos asszociatív pályamunkáját szívesen fogadjuk!

A pályázatra bármilyen kézi technikával, egyénileg elkészített, A/4-es vagy A/3-as méretű alkotásokat várunk!

Hirdetés

Korcsoportok: 6-10 éves, 11-14 éves és 60+ korosztály.

Az elkészített alkotások mellé (akár azok hátoldalára írva) küldd el nevedet, születési dátumodat, iskoládat*, osztályodat*, valamint felkészítő tanárod nevét*! (A *-gal megjelölt adatokat kizárólag a 14 éven aluli pályázóknak kell megadniuk.)

Az iskolai kereteken kívüli pályázók, a nyugdíjas korúak tüntessék fel nevüket, telefonszámukat vagy elektronikus levélcímüket.

A papír alapú pályaművedet 2016. április 5-ig személyesen a GYŐR-SZOL Zrt. Orgona utcai ügyfélszolgálatán (9024 Győr, Orgona u. 10.) vagy a Győr + Média Pavilonban (Győr, Baross u.) illetve postai úton a GYŐR-SZOL Zrt., Média és Kommunikáció Csoport, (9024 Győr, Orgona u. 10.) címre adhatod le.

Az eredményhirdetés 2016. április 15-én 10.45-kor lesz a GYŐR-SZOL Zrt. Rozgonyi utcai telephelyén. Az eseményre a díjazott pályaművek alkotói meghívást kapnak.

A pályaművek a GYŐR-SZOL Zrt. tulajdonába kerülnek és a legjobb beérkezett rajzokat a Távhőszolgáltatás Napja 2016 rendezvény alkalmából szervezett nyílt nap ideje alatt április 15-én kiállítják a Győr-Szol Zrt. Rozgonyi utcai telephelyén (9028 Győr, Rozgonyi u. 44.). A kiállított képek megtekinthetők majd honlapunkon is.

A pályamű elküldésével az iskolás törvényes képviselője hozzájárul a gyermek versenyen való részvételéhez. A beküldő emellett hozzájárul ahhoz, hogy pályaműve nyilvános felhasználásra kerüljön a rajzpályázat szervezője által.

A beküldött pályaműveket szakértő zsűri értékeli, az egyes korosztályok legjobb három alkotását a kiíró értékes nyereményekkel díjazza!

A rajzpályázat szervezője a GYŐR-SZOL Zrt. (9024 Győr, Orgona utca 10.).

Bővebb információ kérhető a media@gyorszol.hu e-mail címen.

 

likeold
a fb oldalunkat