Hirdetés
Győr+
2012.03.28. 13:09

Tavaszi lombtakarítás a lakótelepi zöldterületeken

A Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. nagyszámú kézi munkaerő bevonásával végzi a tavaszi lombtakarítási feladatokat városunkban. A munka során a GYŐR-SZOL Zrt. kiemelten kezeli a lakótelepi zöldterületeket- tájékoztatta portálunkat Nagy Csaba kommunikációs menedzser.

Hirdetés

Lombgyűjtés ott történik, ahol az őszről maradt még falevél. Ilyen helyek lehetnek például a cserjék közötti zöldterületi részek. Ezzel együtt fontos cél a lakótelepi parkolók szegélyei mellett lerakódott anyagok eltávolítása is. A közterületi zöldterületi lomb- és ahol lehetett a parkoló takarítás Gyárvárosban már befejeződött. A program március 26-ától Marcalváros I. és II. városrészekben, március 28-ától a József Attila-lakótelepen és Győr-Szabadhegyen folytatódik. Április első napjaiban következik Adyváros és Nádorváros. Sziget és Újváros városrészekben a „Rom Po Drom” (Cigány az úton) Egyesület, míg a belváros és Révfalu kiemelt parkjaiban a GYŐR-SZOL Zrt. saját dolgozói végzik el a munkát.

Hirdetés

A szegélytisztítás megvalósíthatósága érdekében a GYŐR-SZOL Zrt. tisztelettel kéri a gépjármű-tulajdonosokat, hogy a parkolás alkalmával a fenti időpontokat figyelembe véve az útpadka szélét lehetőség szerint hagyják szabadon. Így a meghatározott takarítási feladatok hatékonyan elvégezhetőek. A pontos ütemezésről a média segítségével folyamatosan tájékoztatást kívánunk adni és a szegélytől egy lépés távolság elhagyását kérjük a parkolások során.

A GYŐR-SZOL Zrt. megköszöni az autó tulajdonosok együttműködését.

EGYÜTT A TISZTÁBB KÖRNYEZETÉRT!

likeold
a fb oldalunkat