Győr+
2011.12.21. 12:56

Tarsoly Csaba 10 éve az ETO élén

Immár 10 éve Tarsoly Csaba irányítja a Győri ETO FC-t. Ebből az alkalomból Borkai Zsolt polgármester is köszöntötte az elnököt.

Borkai Zsolt polgármester a klub évzáróján Győr város emlékérmét adta át Tarsoly Csabának. A polgármester azt kívánta a klubelnöknek, hogy olyan csapata legyen, mint amilyen itt a városban a 80-as években volt. „A Verebes korszak első bajnoki címét 1982-ben szerezte a csapat, kívánom, hogy a tavasz olyan eredményt hozzon, hogy a 30 éves jubileumot aranyéremmel zárja a Győri ETO FC” – mondta Borkai Zsolt.

Az ETO 100 Baráti Körtől is ajándékot kapott az elnök. Szániel János elmondta, örülnek, hogy sokat tett tarsoly Csaba ezért az egyesületért. „Kívánom, hogy a csapat nyerjen bajnokságot, hogy Ti is érezzétek azt a csodálatos érzést, amit ez jelent” – hangsúlyozta a sportvezető.

Pálfalvi Gábor a 80-as években írta meg Aranyláz című könyvét, amely ma már az Antikváriumok ritkasága is. Ebből a kötetből hozott egy példányt Tarsoly Csabának, míg a klub ajándékát Klement Tibor ügyvezető igazgató a és Lencse Gyula technikai igazgató adta át.