Szurkoljunk együtt a kézis lányokért!

Győr+
2014.04.30. 13:32

Ha bejut a csapat a final four döntőjébe, a hazatérő győri kézilabdás lányokat vasárnap este a Városháza előtt ünnepeljük. A köszöntés idején forgalmi változások lesznek…

A győri önkormányzat azon győri szurkolók számára, akiknek nincs jegyük a Papp László Arénába, a városháza előtt kivetítőt állít fel, ahol együtt szurkolhatjuk ki a győri sikert! A kézilabdázást kedvelők legjobban várt eseménye május 3-án, helyi idő szerint 15 órakor veszi kezdetét. Az 1. elődöntőben, a címvédő Győri Audi-ETO lép pályára az FC Midtjylland ellen. A 2. elődöntőben a HC Vardar Szkopje 17.30-kor találkozik a 2012-es év győztesével, a Buducsnoszt Podgoricával. A harmadik helyért a csapatok május 4-én, 14.30-kor játszanak. A döntő szintén vasárnap, 17 órakor kezdődik.

 

Amennyiben az ETO a szombati elődöntőben győz, és bejut a fináléba, úgy a vasárnapi döntő után, este tíz órától közös ünneplésre várjuk a győrieket a Városháza elé, ahol együtt köszöntjük a hazatérő csapatot.


A köszöntés miatt késő este forgalmi változásokra is számtani kell:

2014. május 4-én, vasárnap 22:00 óra és 24:00 óra között a Szent István út Baross Gábor híd és az Aradi vértanúk útja közötti szakasza lezárásra kerül (a Baross Gábor híd járható). Az 1-es és a 85-ös főúton nyugat felé, illetve felől közlekedő helyközi buszjáratokat a Baross Gábor híd helyett a 821-es sz. út – Szigethy Attila út – Zrinyi utca útvonalon közlekednek, ezért egyik irányban sem érintik Győr, Eötvös park megállóhelyet.

A Révai Miklós utca megállóhelyről induló helyi járatok a Szent István úton keresztülhaladva az Aradi vértanúk útja – Árpád út – Teleki László utca útvonalon közlekednek és térnek vissza eredeti útvonalukra. A 2, 5, 6, 7, 8, 11, 22, 22B, 31, jelzésű járatok a Városháza megállóhely helyett az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyen állnak meg.

Az 1, 6, 7, 11, 14, 17, 19A, jelzésű járatok a Virágpiac , Újváros, Sziget, Pinnyéd, Sárás és Bácsa irányába a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek. Nem érintik az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyeket, de a Bajcsy-Zsilinszky út (CITY) megállóhelyen megállnak.

A belváros irányába a Jókai utca – Szent István út – Honvéd liget – Aradi vértanúk útja – -Árpád út – Teleki László utca – Szent István út útvonalon közlekednek az autóbuszok. Ezek az autóbusz járatok az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyen már nem állnak meg.