Hirdetés
Győr+
2013.06.04. 12:25

Szük Norbert előadása Győrben

Dezséry Dorottya fotóművész és Szük Norbert festőművész előadást tart szerdán, Győrben.

Hirdetés

A házaspár a Bécsi kávéházban, 18 órai kezdettel mutatja be Bali szigetének ezerarcúságát,művészeit,művészeteit és számos izgalmas más történetet.

 

Hirdetés

Dezséry Dorottya fotóművész és Szük Norbert festőművész kalandvágyból bátran indult el külön-külön Indonéziába. Balin, az „istenek szigetén” ismerkedtek meg és házasodtak össze; azóta is kéz a kézben szerveznek meghökkentő élményteli túrákat, programokat, kulturális eseményeket. Balin szerelmükből megfogant kisfiuk, akinek neve „köszönöm”-öt jelent balinézül.

 

A művészpárt nem csak Bali szigete fogadta be szeretettel, hanem az ott élő híres művészek és emberek is. Egyedülálló kapcsolataik révén bennfentes helyszíneket, ünnepségeket, személyeket, művészeket tudnak bemutatni az érdeklődőknek, akikkel általában csak nagyon kevesen találkoznak (pl: a világhírű Mario Blanco festőművész galériájában, a Blanco Múzeumban szervezünk kiállításokat a résztvevőknek).

 

Nevük kezdőbetűi és szerelmük miatt „DoNor-Art”-nak nevezték el kezdeményezésüket, amely azt jelképezi, hogy átadják és megosztják másokkal nem mindennapi történetüket, művészetüket, szervezéseiket, túráikat. A DoNor-Art a Bali kulturális és spirituális táborok mellett más programokat is szervez különböző helyszíneken a szélesebb közönségnek.

 

Szerelmük történetéről könyvet írnak és filmet forgatnak.Jelenleg előadásokat tartanak különböző városokban ahol a szerelmük történetéből kiindulva bemutatják Bali szigetének ezerarcúságát,művészeit,művészeteit és számos izgalmas más történetet!Most Szük Norbert hazatér Győrbe ahonnan elindult világgá és elmeséli,hogy 7 év alatt hova jutott el.

likeold
a fb oldalunkat