Hirdetés
Győr+
2011.11.18. 10:05

Szombaton kezdődik a tavasz

A Győri ETO FC az esztendő utolsó hazai bajnoki mérkőzésén lép pályára szombaton 17.30-kor a Budapest Honvéd ellen. A hétvégi és a jövő heti fordulót tavaszról hozták előre.

Hirdetés

A két csapat augusztusi mérkőzésén a győriek örülhettek, hiszen 2-1-re győztek a fővárosban. Hajdú góljával a Honvéd szerzett vezetést, majd a kispesti csapatkapitány büntetőt végezhetett el, de Stevanovic túljárt az eszén. A második félidőben Dudás egyenlített, majd a csereként beálló Dinjar a győztes gólt is megszerezte. A zöld-fehérek hazai pályán is győzelemre készülnek, ami érthető is: az ETO eddig mind a nyolc győri mérkőzését megnyerte. Csertői Aurél ezúttal nem számíthat Nikola Trajkovic játékára, a középpályás öt sárga lap miatt eltiltását tölti.

Szerződést hosszabbított a zöld-fehérekkel Völgyi Dániel, a balhátvéd három évre szóló kontraktust írt alá. Völgyi Dániel elmondta, mindent megtesz, hogy újra olyan teljesítményt tudjon nyújtani, mint a bajnokság első szakaszában, és reméli, bajnoki címet ünnepelhet majd a tavasz végén a csapattal.

Hír még az ETO-val kapcsolatban, hogy a klub egy spanyol, licencügyekben járatos ügyvédi irodát kér fel, hogy képviselje az egyesületet az UEFA-val szemben a november 29-ére kitűzött ki tárgyaláson.

Megváltozik Lencse Gyula munkaköre, az eddig technikai vezetőként dolgozó szakember technikai igazgató lesz, így a teljes klub technikai feladatai hárulnak rá.

Az ETO Baráti Kör vezetői nemrég Tarsoly Csabával egyeztettek, többek közt arról, hogy a december 28-ai koraszülötteket segítő Fehér Miklós-emléktornán a csapat is részt vesz. Szintén decemberben, könyvpremierrel egybekötött – hamarosan elkészül ugyanis az ETO legendáit és elmúlt sikeres szezonját bemutató új kiadvány – ünnepélyes évzárót tart az egyesület.

Hirdetés