Szezonzáró éjszakai fürdőzés

Győr+
2014.05.14. 10:35

Felturbózott hangulatban várják a vendégeket szezonzáró éjszakai fürdőzésre a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdőbe május 23-án 21.00 és 24.00 óra között.

A különleges éjszakán az élménymedencék mellett a belső csúszda és a vízibár is üzemel, s természetesen a kétszintes szaunakert is nyitva áll az ellazulni vágyó vendégek előtt. A szaunapark földszintjén öt finn szauna, gőzkabin, frigidárium és jakuzzi segíti a feltöltődést, az emeleten pedig két infrakabin, egy sókabin, melegített pihenőpad, illetve masszázsfotel szolgálja a kikapcsolódást. A szaunakertben 22 és 23 órakor gyümölcsös-virágos felöntési szertartásokkal várják az érdeklődőket, melyeket szaunamesterek vezetnek.

 

A nívódíjas élményparadicsomban az éjszakai fürdőzés alkalmából ajándékokkal és meglepetésekkel is készülnek a Rába Quelle munkatársai, a bárban pedig akciós nagyfröccsel várják a vendégeket.

 

A részletekről és a nyereményjátékról a www.rabaquelle.hu weboldalon, valamint a fürdő Facebook oldalon tájékozódhatnak.