Hirdetés
Győr+
2016.03.22. 14:54

Szeretet akció – #jobbadnimintkapni

A Győr Egyházmegyei Vagyonkezelő Központ a Győr Egyházmegyei Karitásszal karöltve jótékonysági adománygyűjtést szervez Barninak, a 2,5 éves ravazdi leukémiás kisfiúnak.

Hirdetés

“Stramm, erős kisfiú, szereti az állatokat, nem is volt vele semmi gond. Októberben lábfájás miatt vittük orvoshoz, aki még akkor arra gyanakodott, hogy sokat használta a lábhajtós motorját és izomláza lett. De nem múltak a panaszai, már attól sírni kezdett, hogy leültünk mellé az ágyra és emiatt megmozdult a végtagja. Akkor felgyorsultak az események. A háziorvos a győri kórházba utalta Barnit, onnan pedig azonnal továbbküldtek minket Budapestre. Amikor kiderült, hogy nagy a baj, még nem árulhattam el a páromnak, mert ő a szülészeten volt” – emlékszik Sóki Miklós édesapa.

 

Hirdetés

Szerencsére Barni jól reagál a kezelésekre és biztatják őket a szakemberek. Nem is látszik rajta, hogy beteg, de vigyázni kell, ne kapjon el fertőzéseket és még legalább egy évig kell a fővárosba hordaniuk.

A Győr Egyházmegyei Vagyonkezelő Központ a Győr Egyházmegyei Karitásszal karöltve jótékonysági adománygyűjtést szervez Barninak. A segíteni szándékozókat Facebookon, a pénzbeli adományaikat, pedig a Püspökvár-Toronykilátónál, az Esterházy-palotában, és a Rómer házban várják adománygyűjtő dobozokban.

 

likeold
a fb oldalunkat