Hirdetés

Szerelemféltésből tettlegesség

Győr+
2013.05.06. 09:39

Maga a sértett értesítette a rendőrség ügyeletét április 30-án délben, hogy volt élettársa egy-két órával korábban, tettleg bántalmazta őt és akarata ellenére, fogva tartotta lakásában.

Hirdetés

A rendőrségi vizsgálat megállapította, hogy a 45 éves férfi, kora délelőtt kereste fel volt élettársát a nő, győrújbaráti házában. Személyes irataiért ment, azokat akarta összeszedni és magával vinni. Szerelemféltése azonban eluralkodott rajta. Újból számon kérte a 39 éves sértettet. Szóváltásba keveredtek, majd vitájukat tettlegesség követte. Ennek következtében a férfi többször megütötte volt élettársát, aki a bántalmazástól eszméletét veszítette. Ezt követően vitte le a ház pincéjébe, ahol menekülését megakadályozva, még mindig kérdéseivel ostromolta a védekezésre képtelen nőt. Az asszony végül, csak hosszas könyörgése árán tudott brutális bántalmazójától megszabadulni. Élettársa önként elengedte őt.

 

Hirdetés

A Győri Rendőrkapitányság a 46 éves M. György ellen személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást. A győrújbaráti férfi előzetes letartóztatását 2013. május 03-án rendelte el a Győri Járásbíróság.

 

likeold
a fb oldalunkat