Győr+
2011.08.30. 14:55

Szeméremsértő férfit fogtak el Győr egyik játszóterén

Egy 65 éves férfi mutogatta a nemi szervét Győri egyik játszóterén hétfő délután. Mint kiderült, nem először, augusztus 17-én is kihívták miatta a rendőrséget.

Kálmán Gabriella, a rendőrség szóvivője lapunknak elmondta, hétfőn délután öt óra körül hívták a Győri Rendőrkapitányság ügyeletét. A telefonáló hölgy elmondta, hogy Győr egyik lakótelepének játszóterén egy férfi nemi szervét mutogatja.

A helyszínre érkező rendőrök egy 65 éves helyi lakost állítottak elő, akiről kiderült, hogy nem először jár ezen a területen. Két héttel korábban, augusztus 17-én délben is szeméremsértő magatartásának adta jelét, melyről egy fiatal lány tett akkor a rendőrségen bejelentést. Az ifjú hölgy elmondta, hogy az idős férfi a játszótér padján ült, nadrágját kigombolta, közben nemi szervét simogatva mosolyog.

A győri férfi meghallgatása során beismerte szeméremsértő tettét. Elmondta, hogy gyakran járja a parkokat, szabadstrandokat, miközben késztetést érez arra, hogy nőket meglátva férfiasságát szeméremsértő módon mutogassa. E miatt kezelték már őt a pszichiátrián, s jelenleg is gyógyszereket szed.

A múlt évben, két esetben is folytatott ellene már büntető eljárást a Győri Rendőrkapitányság szeméremsértés miatt, ügye jelenleg bírósági szakaszban van.