Győr+
2011.09.16. 12:38

Széchenyis diákok készítenek javaslatokat Adyváros megújítására

Decemberre kell elkészíteniük Széchenyis diákoknak a műszaki és gazdasági javaslatukat Adyváros parkolási, kerékpáros közlekedési és környezeti állapotának javítására, különös tekintettel a Szigethy Attila út menti lakóingatlanok zaj- és rezgésvédelmére.

A Széchenyi Egyetem Műszaki Tudományi Kar, Baross Gábor Építési és Közlekedési Intézet, Közlekedésépítési és Településmérnöki Tanszék egyetemi adjunktusának, Dr. Kálmán Lászlónak a felkérésre vett részt Radnóti Ákos önkormányzati képviselő a közlekedésépítési projekt című tantárgy óráján előadóként.

A képviselő vázolta az adyvárosi megvalósult fejlesztéseket és a jövő terveit, illetve beszámolt az általa és a lakosság által is felmerült igényekről, elképzelésekről, problémákról, mely a tantárgy témáit érinti.

Ezt követően a hallgatóknak decemberre el kell készíteniük a műszaki és gazdasági javaslatukat Adyváros parkolási, kerékpáros közlekedési és környezeti állapotának javítására, különös tekintettel a Szigethy Attila út menti lakóingatlanok zaj- és rezgésvédelmére. (Műszaki- és gazdasági döntést-előkészítő tanulmány.)

A képviselő a tanulmányok kiértékelésekor újból vendég lesz az egyetemen.