Győr+
2014.04.16. 11:53

Szakmai képzésekre jelentkezhetnek a regisztrált ügyfelek

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjában megvalósuló TÁMOP-1.1.2-11/1 projekt keretében 2014 tavaszán, Győrben és Sopronban induló szakmai képzésekre jelentkezhetnek regisztrált ügyfeleink.

A TÁMOP-1.1.2 „A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régiókban)” projekt célja, hogy a célcsoportjába tartozó személyeket a támogatás nélküli munkaerőpiacra segítse, komplex, személyre szabott, a helyi munkaerő-piaci lehetőségekhez és igényekhez igazodó szolgáltatásokkal és támogatásokkal.

 

Felhívjuk azon inaktív személyek figyelmét — akik nem rendelkeznek munkaviszonnyal illetve hallgatói jogviszonnyal —, hogy képzési lehetőségeinkről érdeklődjenek a lakcím szerint illetékes kirendeltségen! Amennyiben valamelyik képzés felkeltette érdeklődését, kérje regisztrációba vételét az illetékes kirendeltségen. A képzésen való részvétel alapvető feltétele, hogy az álláskereső regisztrált ügyfelünk legyen.

 

Április, és május hónapban az alábbi képzéseket indítjuk: PLC programozó, Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő, Tisztítás-technológiai szakmunkás, Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Targoncavezető szakmairány: Vezetőüléses targonca NKH 3324).

 

További feltételekről, az induló tanfolyamokról ügyintézőink nyújtanak tájékoztatást.

 

A projekt megvalósításának forrását az ESZA és nemzeti társfinanszírozás biztosítja. (x)