Hirdetés
Győr+
2016.03.16. 10:37

Szakmai díjak kiváló győri egyetemi oktatóknak

Nemzeti ünnepünkön a győri Széchenyi István Egyetem három oktatója, Kovácsné Gyenesei Anita testnevelő tanár, dr. Nagy Szilvia egyetemi docens és dr. Pánczél Zoltán egyetemi docens, több éven át végzett eredményes és kiemelkedően értékes munkáját szakmai kitüntetéssel ismerték el.

Hirdetés

Kovácsné Gyenesei Anita testnevelő tanár, a Testnevelési és Sportközpont munkatársa „Aranyplakett az Egyetemi – Főiskolai Sportért” díjat vett át Matjaz Pecovniktól, az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) főtitkárától. Kovácsné Gyenesei Anita 2007-től a Széchenyi István Egyetemen rendezett nagyszabású sportversenyek – Magyar Egyetemi-Főiskolai sportági döntők, Műszaki Felsőoktatási Sportnapok, Regionális Sporttalálkozók, Egyetemi Városok Sporttalálkozója –főszervezője, versenyigazgatója volt.

“Nők a Tudományban Kiválósági Díj”-at adományozott dr. Nagy Szilvia egyetemi docensnek (Távközlési Tanszék) a Magyar Tudományos Akadémia és a Nők a Tudományban Egyesület. Az oklevélen szereplő indoklás szerint d. Nagy Szilvia az információs technológia területén végzett kiemelkedő munkájáért vehette át a rangos elismerést.

Hirdetés

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) a „Szakmáért” életműdíjat 2016-ban dr. Pánczél Zoltán egyetemi docensnek, a Logisztikai és Szállítmányozási Tanszék oktatójának, az általa alapított, s jelenleg Magyarországon az egyetlen független (nonprofit) Csomagolásvizsgáló Laboratórium vezetőjének adományozta.

 

likeold
a fb oldalunkat