Süle László, a siker útján!

Győr+
2014.04.07. 13:37

Új élet, új remények! Ismerős lehet e pár sor azoknak, akik változtatni szeretnének, életükön legyen az munkahely, lakhely, párkapcsolat, de akár a sport és egészségessé válás is.

A történet egyszerűnek tűnhet, hiszen csak el kell járnom egy edzőterembe heti 3 alkalommal és máris elérem a célomat, ez azonban a gyakorlatban sokkal komplexebb, mint hinnénk!

Lacival 2012 októberében találkoztam először edzés céljából és kezdtünk bele abba a munkába, ami még a mai napig is tart, keményen küzdve a további céljai elérése felé.

Állapotfelmérés során kiderült, hogy rendszertelen táplálkozás jellemzi, illetve kevés edzőtermi tapasztalattal rendelkezik a gyakorlatok elvégzése során volt megfigyelhető. A folyamatosan növekvő terhelések, illetve a megfelelő ételek és később táplálék kiegészítők helyes megválasztása után rohamos fejlődés volt tapasztalható, ami nagy örömmel és még nagyobb motivációval töltött el bennünket és további keményebb munkára ösztönzött minket. Koordinációs és kondicionális képességei rengeteget fejlődtek, az erősítő gépek és funkcionális eszközök helyes használatának hatására. Edzéseit folyamatosan kontrollálom, illetve önálló edzéseire saját maga készít edzéstervet és hajtja végre minden feladatát pontosan! A nagykönyvben leírtak beigazolódtak, miszerint megfelelő táplálkozás és rendszeres és ésszerű edzés nélkül ez a formai változás nem valósulhatott volna meg. Ám, a sikerhez nem egyenes út vezet, így neki sem volt könnyű! A többműszakos munka, kiküldetések sora (külföldi munka), időhiány sem akadályozza céljai elérésben, az edzésre és helyes táplálkozásra mindig szakított időt és ez a töretlen folyamatosság meghozta gyümölcsét.

Jelenleg Laci élete első fitnesz modell versenyére készülünk, ami sorsdöntő lehet számára!

Tehát, soha nem késő a változás útjára lépni és, ha már ott vagy ne fordíts hátat neki!

Süle László üzenete a változásra vágyóknak: „Ne keresd a kifogásokat, a változás csakis rajtad múlik!”

 

Nagy Richárd- Személyi edző