Hirdetés
Győr+
2018.03.20. 15:10

Sok sérült! – kamion és busz karambolozott Jánossomorjánál

Ismét teljes szélességében járható a 86-os út Jánossomorja és Bősárkány között, ahol kedd délután összeütközött egy busz és egy kamion.

Hirdetés

19.42.

Ismét teljes szélességében járható a 86-os út Jánossomorja és Bősárkány között, ahol kedd délután összeütközött egy busz és egy kamion – tájékoztatta Smuk Ferenc, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Hirdetés

Schreidler Ágnes, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság helyettes szóvivője korábban azt mondta, hogy 14 ember sérült meg a balesetben, a busz vezetője – akit a tűzoltók vágtak ki a járműből – súlyosan. A buszon 18 ember utazott, közülük 13-an könnyebben sérültek, de kilenc embert kórházba vittek.

18.32:

Félpályán megindult a forgalom

Korábban írtuk:

A munkásokat szállító buszon 18 ember utazott, közülük 13-an könnyebben sérültek meg, de kilenc embert kórházba vittek. A többieket mentesítőjárat vitte tovább.

Smuk Ferenc, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a Csorna irányából közlekedőket az M85-ös autóút irányába terelik, a Jánossomorja felől érkezőket pedig visszafordítják Mosonmagyaróvár felé.

Korábban írtuk:

Egy kamion és egy utasokkal teli autóbusz karambolozott a 86-os főúton, Jánossomorja és Bősárkány között. A mosonmagyaróvári és lébényi hivatásos, valamint a bősárkányi önkéntes tűzoltók megérkeztek a helyszínre, ahol megkezdték az autóbusz beszorult sofőrjének kimentését. Az elsődleges információk szerint a balesetnél tízen megsérültek. A főutat lezárták.

 

forrás: gyor.katasztrofavedelem.hu / mti.hu

fotó: MTI-Krizsán Csaba

likeold
a fb oldalunkat