Hirdetés
Győr+
2012.01.12. 13:27

Segítsünk együtt Hannának!

A győr-ménfőcsanaki Burján Hanna születése óta egy súlyos betegséggel, az úgynevezett Smith-Lemli-Opitz-szindrómával küzd, vagyis a rengeteg műtét ellenére normál úton táplálhatatlan, hasi szondán keresztül jut élelemhez. A kislány Németországban speciális kezelésen esett át, amelynek eredményeképpen már képes lenyelni egy-két korty folyadékot. A fejlődés érdekében a terápiát 3-5 havonta meg kellene ismételni, ám az újabb kiutazás útjában anyagi nehézségek állnak.

Hirdetés

Szerkesztőségünk licitet hirdet, az ebből befolyt összeget pedig a kislány családjának ajánljuk fel. A jótékonysági árverésen a Győri Audi ETO KC 2010-es bajnokcsapatának valamennyi tagja által dedikált kézilabdára lehet licitálni. A kikiáltási ár 50 000 forint, az ajánlatokat február 15-ig várjuk a szerkesztoseg@gyorplusz.hu címen vagy a 96/511-620-as telefonszámon.

A Győr+ Média ezen kívül tovább folytatja a gyűjtést is, aki pénzzel nem tudja, de mással szívesen segítene a beteg kislánynak, forduljon hozzánk! Ruhákat, játékokat várunk az Orgona utca 10. alatt lévő szerkesztőségünkbe, hogy ezzel is segítsük Hanna gyógyulását.

A család hálásan köszöni mindenki önzetlen segítségét, Hanna számlaszáma: OTP Bank 11773377-00773878.

Hirdetés