Hirdetés
Győr+
2018.01.08. 08:52

Sávlezárás az autópályán!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M1-es autópálya alábbi szakaszain geodéziai munkák miatt sávlezárásra kell számítani.

 

Hirdetés

Január 8-a, hétfőn 9 óra és17 óra között Nagyegyháza térségében, Budapest irányába, a 49-es és a 47-es km szelvények között a szakemberek váltakozva lezárják a forgalmi sávokat. A munkálatok ideje alatt csak egy forgalmi sávon haladhat majd a forgalom, 80 km/órás sebességkorlátozás mellett!

Január 9-e, kedden 9 óra és17 óra között szintén Nagyegyháza térségében, Győr irányába, a 47-es és a 49-es km szelvények között váltakozva lezárják a forgalmi sávokat. A munkálatok ideje alatt csak egy forgalmi sávon tud majd haladni a forgalom, 80 km/órás sebességkorlátozás mellett!

Hirdetés

Az M1-es autópálya nagy forgalma miatt a terelések ideje alatt torlódás várható!

 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be!

Az autósoknak az aktuális forgalmi helyzetről érdemes még utazás előtt tájékozódni a társaság megyei diszpécsereinél vagy Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

fotó: illusztráció

 

 

likeold
a fb oldalunkat