Hirdetés
Győr+
2016.03.05. 18:47

Ruhájukba rejtették a kábítószert

Három férfi is lebukott március 4-én a rendőrök előtt. Hiába rejtegették a kábítószert ruhájukba, előkerült. Tettükért felelniük kell.

Hirdetés

A győri nyomozók március 4-én délután negyed 5-kor Győr-Ménfőcsanakon, egy lakóház előtt ellenőriztek egy álló személyautót és a benne ülő három embert. A rendőrök az igazoltatáskor a férfiak ruházatát és csomagjait is átvizsgálták. Ekkor került elő Cs. Z. 26 éves bakonytamási lakos kabátjából – nylon tasakba csomagolva – bruttó 9,6 gramm súlyú, fehér színű, porszerű kábítószergyanús anyag, illetve alufóliába csomagolva bruttó 10,3 gramm, kábítószergyanús növényi származék. P. L. 29 éves nagypiriti lakos ruhájában – fóliába csomagolva – bruttó 2,8 gramm, az előbbihez hasonló anyagot találtak, illetve 3,4 gramm szintén alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi törmelék. míg a gépkocsiban egy digitális mérleget is találtak. Az autóban ülő harmadik férfi, B. J. 31 éves pápateszéri lakos a nyomozóknak elismerte, hogy az igazoltatás előtt kábítószert fogyasztott.

Hirdetés

A rendőrök mindhárom személyt a helyszínen elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. A gyanúsítottak kihallgatásukkor beismerték a bűncselekmény elkövetését.

HAK/police.hu

 

likeold
a fb oldalunkat