Hirdetés
Győr+
2012.05.22. 09:20

Rotyogott a halászlé Gyirmóton

Több ezren kóstoltak bele a második alkalommal megrendezett Gyirmóti Halászléfőző Verseny hangulatába az elmúlt szombaton.

Hirdetés

A nyárias időben huszonnégy csapat főzte a finomabbnál finomabb halas étkeket az Aranyhal Szabadidőközpont horgásztavainál. A szervezők a gasztronómiát kulturális programokkal kapcsolták össze, így rengeteg család látogatott ki a helyszínre, a nap folyamán több ezren fordultak meg a jó hangulatú eseményen.

Hirdetés

Szabó Jenő a Gyirmóti Részönkormányzat vezetője lapunknak elmondta, nagy siker volt a hétvégi rendezvény, hiszen több mint kétszer annyian neveztek a versenyre, mint egy évvel ezelőtt. „A látogatószám is túlszárnyalta a várakozásunkat, hiszen több ezren jöttek el belekóstolni programunk hangulatába. A hétvége tapasztalatait felhasználva jövőre még színvonalasabb és nagyobb szabású eseményt szeretnénk szervezni.”

A verseny bevételét a Gyirmóti Művelődési Ház eszközbeszerzésére fordítják, az elhasználódott állapotú, rendezvények megtartásához szükséges asztalok cseréjét végzik el belőle.

A versenyen abszolút első helyezést ért el Szabó Sándor, aranyérmet még a Nőtanács fantázianevű csapat, a Rába Parti Lovas Klub, valamint a Márton György – Zsiga Mihály páros szerzett.

Papp Zsolt

Fotó: O. Jakócs Péter

likeold
a fb oldalunkat