Hirdetés
Győr+
2017.11.30. 17:58

Reklámtáblát loptak

A pannonhalmi járőrök rövid időn belül elfogták a gyanúsítottakat – közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

Hirdetés

A Pannonhalmi Rendőrőrsre 2017. november 29-én 8 óra 55 perckor a polgárőrségtől érkezett bejelentés, mely szerint a 81-es számú főút mellett – Pér térségében – lévő bekerítetlen iparterületről egy reklámtáblát elloptak. A bejelentés szerint az elkövetők egy zöld színű személygépkocsival vitték el a reklámtáblát a helyszínről.

A bejelentést követően a járőrök Táplánypuszta belterületén ellenőriztek egy zöld színű személygépkocsit, amelyben C. Kornél és B. József tartózkodtak. A rendőrök igazoltatták a két férfit, majd a személyautó csomagterét átvizsgálták, ahol megtalálták a hirdetőtábla feldarabolt keretét.

Hirdetés

C. Kornél elszámoltatása során elmondta, hogy előző nap este K. Márióval és feleségével C. K. Laurával közösen vitték el az iparterületről a reklámtáblát, amelynek fém keretét sarokköszörűvel feldarabolták a vázszerkezetén lévő horganyzott vaslemez borítását összehajtogatták és a házuk udvarán lévő melléképületbe rejtették el. A nyomozók C. Kornélnál tartott házkutatás során, megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított reklámtábláról levágott vaslemezeket, továbbá lefoglaltak egy sarokcsiszolót és egy áramfejlesztőt is.

A C. Kornélt, K. Máriót és C. K. Laurát a Pannonhalmi Rendőrőrsre előállították, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. B. Józsefnek a bűncselekményről nem volt tudomása, ezért vele szemben nem indult büntetőeljárás.

 

police.hu

likeold
a fb oldalunkat