Győr+
2011.10.02. 16:35

Randers – Audi ETO 29-23

A találkozó első félideje nem a zöld-fehéreké volt, szünetben négygólos dán előny után a második játékrészben több alkalommal is feljött két gólra csapatunk, de egyenlíteni nem sikerült. A vége 29-23 a Randersnek.

A hazaiak 16 lehetséges játékosból 14-et neveztek, Masson, Melgaard, Aaen, Castro, Böhme, Thomsen, Strangholt, Wörz, Cuadrado, Fruelund, Dalby, Müller, Aagaard, Okkels, míg mi 12-en vagyunk, a fiatalok ugyanis a Mohács elleni meccs miatt otthon maradtak. Az összeállításban Lunde Hraldsen, Radicevic, Loke, Vérten, Görbicz, Kovacsics, Pálinger, Amorim, Orbán Hornyák, Gros és Lekic neve szerepel. A találkozó bírái a litván Getelis-Mazeika kettős, míg az ellenőr az izlandi Helga Magnusdottir.

Csapatunk kezdte meg a meccset, a kapuban Lunde Haraldsen, a többiek Amorim, Vérten, Löke, Görbicz, Hornyák és Radicevic. Egy falut és egy rossz passz volt első két támadásunk mérlege, előbb Aaen majd Cuadrado volt eredményes. Radicevic a felsőlécre ejtett, Amorim a kapusba lőtt, a negyedik percben 2-0 a dánoknak. Duda tört be, lövését védte Masson, nincs meg az első győri gól… Dalby viszont betalált, a 6 perc meghozta első gólunkat, Hornyák Ági volt eredményes, sőt Löke egygólosra dolgozta le a hátrányt. Fruelund gólt szerzett, Hornyákot pedig kiállították a hetedik perc végén(4-2). Löke hátrányban is eredményes volt, majd Aaen lőtt szélről gólt nekünk(5-3), ekkor jött Lekic a pályára Amorim helyett, közben kiegészültünk, gólt azonban Cuadrado lőtt, ráadásul Löke ziccert is hibázott. Freulund pont Heidit csapta be és gólt lőtt. Jókor jött Lekic találata(7-4), nagyon kellett a gól. Passzívig támadhattak a dánok végül Dalby gólt is lőtt a 13. percben, majd Wörz is betalált, Lekic pedig gyorsközépből azt tette amit nem szokott, hibázott sajnos. 9-4-nél Konkoly Csaba kikérte idejét. Pálinger váltotta Lunde-t a kapuban, támadásunk gyenge maradt, Vérten hibázott szélről, Cuadrado pedig betalált, hattal vezetett ekkro a Randers. Vérte le, Görbe ki a szélre, és jött Amorim, nem is akárhogy hanem hatalmas góllal(10-5). Melgaard is betalált, erre Radicevic válaszolt. Löke hetest harcolt ki, Görbicz kihagyta sajnos. Vitatható bírói ítéltek jöttek, Radicevic ejtése jókor jött, csak a válasz is sajnos dán részről, Müller volt eredményes(12-7). Castro kapott kétpercet, mi pedig hetest, ezúttal Lekic állt oda, és nem is hibázott., Löke maradt üresen jött a labda és a gól is(12-9). Heidi hetest hozott össze, Lekic ezt is bedobta, már csak két gólos volt a hátrány. Dalby hosszú dán gólcsendet tört meg, majd jött Wörz is(14-10), majd megint Dalby, erre Orbán válaszolt. Félidőben 15-11 a Randers javára.

A második játékrész első gólja Görbiczé volt, erre Wörz válaszolt. A 34. percben újabb Görbe gól jött, erre Castro érkezett(17-13) kétszer is, és máris öttel vezettek a hazaiak. Orbisz okos ejtése nagyon kellett(18-14), Aaen jött majd Duda járt végre túl honfitársa, Masson eszén. Wörz gyalulta le brutálisan Görbét, azonnali pirosat kapott érte. Emberelőnyben Orbán csökkentette háromra a hátrányt, majd Lekic rohant végig a pályán és két gólra hozta fel a csapatot. Hornyákot kiállították ráadásul Castro gólt is lőtt(20-17), majd Freulund is, nem jöttünk ki jól a rohanásból. Löke megjátszható volt, gólt is dobott(21-18), sőt Lekic is megtette ezt. Castro gólt dobott megint, Melgaardot aztán kiállították. Emberelőnyben nem sikerült csökkenteni a hátrányt, majd Cuadrado ismét négygólos előnyhöz juttatta csapatát(23-19). Dalby góljával öt volt a hazaiak fórja, ki is kérte idejét Konkoly Csaba, hiszen már csak 10 perc volt hátra. Masson remek napot fogott ki, ezúttal Hornyák lövését fogta, de Görbét ő sem tudta megállítani(24-20), ekkor jött egy hetes a hazaiaknak, amit Pálinger kifogott! Hornyák Ági háromra csökkentette a hátrányt, majd ő harcolt ki egy hetest amit Lekic bedobott. Freulund megint lehűtötte a győri reményeket(25-22), Duda pedig eladta a labdát, majd egy kétpercest kapott. A hetest Müller bedobta, aztán egy újabb dán találat jött(27-22), és három perc volt hátra. Freulung kiállt két percre, Radicevic emberelőnyben belőtte a 23. győri gólt is, erre Okkels válaszolt, majd még Dalby is jött, így végül 29-23-as vereséget szenvedett az Audi ETO a Bajnokok Ligája C csoport első meccsén. Javítani egy hét múlva vasárnap otthon a Metz ellen lehet.

Forrás: gyorietokc.hu