Győr+
2011.09.14. 16:02

Radnóti Ákos: jó lehetőségeket teremt az új nevelési struktúra

A közoktatási főigazgatóságok működési tapasztalatairól tájékozódott Radnóti Ákos önkormányzati képviselő az Adyvárosi Közoktatási Főigazgatóság tagintézményében, a Vuk óvodában.

Radnóti Ákos portálunknak elmondta: a főigazgatósá minden intézményét meglátogatja, közvetlenül, első kézből akarja megismerni az óvodák, iskolák tevékenységét, terveit, esetleges gondjait.

Az önkormányzat által kialakított oktatási intézményi struktúra nemcsak hatékonyabb, ésszerűbb gazdálkodást eredményez, hanem a nevelés, a pedagógiai foglalkozások számára is jobb lehetőségeket teremt – fogalmazott a képviselő.

Az Adyvárosi Közoktatási Főigazgatósághoz tartozó tagintézmények a szakemberek szerint színvonalas, átgondolt, a gyerekek életkori sajátosságaihoz illő programokat kínálnak, hangsúlyozta Radnóti Ákos, aki képviselői segítségét is fölajánlotta.

A nevelést szolgáló feltételek adottak, s a gyerekek érzékelhetően felszabadultan, ötletesen vesznek részt a foglalkozásokon, osztotta meg tapasztalatait Radnóti Ákos.