Hirdetés
Győr+
2013.04.10. 15:37

Presztízscsata az ETO Parkban

Hétvégén Győrött rendezik a forduló rangadóját, hiszen vasárnap 16.30 órakor a második helyezett Videotont fogadja a listavezető Győri ETO FC.

Hirdetés

Az ETO egy újabb győzelemmel hatalmasat léphet a bajnoki cím megszerzése felé, de a zöld-fehérek nyugodtan futballozhatnak, hiszen a nyomás a vendégeken lesz.

„Ugyanúgy készülünk, mint a többi meccsre, attól függetlenül, hogy belül azért érzem, hogy rangadó következik” – mondta lapunknak a hetek óta remekül futballozó Völgyi Dániel. „A városban járva mindenkitől hallom, hogy sokan kijönnek a stadionba, bízom benne, hogy közönségszórakoztató játékkal tudjuk otthon tartani a három pontot. Tudjuk, hogy a Videoton jó csapat, ellenük mindenkinek száztíz százalékot kell nyújtania a pályán. Nem érzem magam rossz formában, de van önkritikám így tudom, hogy az én játékomban is van hiba. Hátvédként különösen örülök a góljaimnak, hiszen elsősorban nem tőlünk várják a találatokat. Remélem, a jövőben is be tudok majd találni néhányszor.”

Hirdetés

Pintér Attila vezetőedző a Videoton ellen már számíthat Andric játékára, ugyanakkor Svec játéka kérdéses a rangadón. Örömteli hír, hogy Koltai kedden megkezdte az edzéseket, de várhatóan ő még nem kap szerepet a Videoton ellen.

„Nem foglalkozunk a veretlenségi sorozattal, hiszen a múltból nem lehet megélni, a jövőre koncentrálunk. Szeretnénk kiszolgálni a közönségünket és mint mindig, a Videoton ellen is nyerni akarunk” – fogalmazott a vezetőedző.

likeold
a fb oldalunkat