Győr+
2011.09.09. 11:13

Páros mérkőzés a Brno ellen

Az UNI SEAT Győr négy tehetséges játékosával is hosszú távú szerződést kötött. A klub koncepciója alapján olyan fiatal, ambiciózus játékosoknak kell alkotnia a csapat keretét, akiknek segítségével háromnégy éven belül a kontinens élvonalába juthat az együttes.

Ebbe az elképzelésbe tökéletesen beleillik az a négy kosárlabdázó, akikkel megállapodott a klubvezetés a folytatásról. A tárgyalások eredményeképp Semsei Barbara 2014-ig, Laklóth Anna, Őri Györgyi és Simon Zsófia 2013-ig kötelezte el magát a csapathoz.

Az UNI SEAT Győr múlt héten lejátszotta első felkészülési mérkőzését. Fűzy Ákos együttese a bajnoki címvédő Uniqa Euroleasing Sopron vendégeként szerepelt, a rendkívül harcos és szoros találkozón 85–80-ra a soproniak nyertek. Az együttes szombaton 17 órakor, majd vasárnap 11 órakor a cseh Frisco Brno ellen lép pályára Győrszentivánon hírverő mérkőzésen. A két Euroligarésztvevő együttes mindkét összecsapása ingyenesen látogatható.

Időközben a szövetség elkészítette a bajnokság végleges menetrendjét, a győri csapat az első fordulóban október elsején a Cegléd ellen idegenben rajtol.

Lakner Gábor