Hirdetés
Győr+
2018.01.03. 11:47

Óvatosan közlekedjenek, csúsznak az utak!

Szerda reggel több közúti baleset is történt Győr-Moson-Sopron megyében, helyenként csúszós útszakaszokkal találkozhatnak a közlekedők.

Hirdetés

Kora reggel a 81-es főúton letért az útról és fának ütközött egy kocsi. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a mentők egy embert kórházba szállították.

A 8222-es számú úton Győrság közelében egy kocsi árokba csúszott, a pannonhalmi hivatásos és önkéntes tűzoltók áramtalanították a kocsit, majd kivontatták az árokból. A balesetben nem sérült meg senki.

Hirdetés

Reggel 8 óra körül a kapuvári hivatásos tűzoltók a 86-os főútra vonultak, ahol egymástól függetlenül, mintegy száz méterre egymástól két autó is az árokba csúszott. A balesetekben nem sérült meg senki. Az egyik járművet a tűzoltók kitolták az árokból, tudta folytatni az útját, a másik autó nem okoz forgalmi akadályt, a tulajdonos gondoskodik elszállításáról.

Bakonyszentlászló és Bakonygyirót között letért az útról és a szántóföldön felborult egy terepjáró. A pannonhalmi hivatásos és a veszprémvarsányi önkéntes tűzoltók áramtalanították a kocsit, majd kézi erővel visszaállították kerekeire. Egy embert a mentők kórházba vittek.

Kérünk Mindenkit, hogy a megváltozott útviszonyoknak megfelelően, lassabban, óvatosabban közlekedjenek!

 

kép és szöveg: gyor.katasztrofavedelem.hu

 

likeold
a fb oldalunkat