Hirdetés
Győr+
2012.06.06. 14:40

Ötmilliós ajándék a győri gyerekeknek a Samsungtól

Elsősorban a fogyatékkal élők, a hátrányos helyzetűek, illetve azok az iskolák kapják a Samsung ajándékát, amelyek élen járnak a sportolók nevelésében - mondta el Páternoszter Piroska humánpolitikai főosztályvezető a Samsung szerdai sajtótájékoztatóján.

Hirdetés

A “SMART Sport a gyermekekért” országos akciója keretében a Samsung támogatja a győri gyerekeket is. Összesen 100 milló forint értékű saját műszaki cikket osztanak szét országszerte, ebből öt milliót juttatnak Győrnek.

A Samsung, a Magyar Olimpiai Bizottság aranyfokú támogatója, az egészséges életmódra, a sport fontosságára akarja felhívni a figyelmet. A Hope Realy jótékonysági kezdeményezés azt célozza, hogy minél többen gyalogoljanak, biciklizzenek, sétáljanak a természetben legalább egy kilométert. A városok csapatokat is alkotnak, ezekhez a facebookon, illetve az okostelefonok segítségével, a program ingyen letölthető alkalmazásával lehet csatlakozni, s gyűjteni a kilométereket.

Hirdetés

Az akció nagykövete Miklósa Erika, Kovács Kokó István, Bessenyei Péter, Vadon János és D. J. Dominik.

A Samsug egy virtuális lángot is körülhordoz az országban az idei, londoni ötkarikás játákok alkalmából.

Páternoszter Piroska, a győri önkormányzat humánpolitikai főosztályvezetője arról adott adott ájékoztatást. Úgy döntöttek, hogy Győrött a fogyatékkal élők, a hátrányos helyzetűek, valamint azok az iskolák kapják a Samsung műszaki berendezéseit, melyek a legtöbbet tesznek a sportolók neveléséért.

gyorplusz.hu

Fotó: Kovács Veronika

likeold
a fb oldalunkat