Hirdetés
Győr+
2011.12.09. 10:17

Öt szerződés meghosszabbítva

Csúcsforgalom volt Klement Tibor irodájában. A Győri ETO FC ügyvezető igazgatója azokkal a játékosokkal tárgyalt, akiknek 2012-ben, vagy a nyáron, vagy pedig az év végén lejár a szerződése. A klubvezető tájékoztatása szerint öt NB I-es játékossal is sikerült megállapodni a hosszabbításról.

Hirdetés

Az érintettek: Vladimir Djordjevic, Valentin Babic, Lazar Stanisic, Fehér Zoltán és Szabó Ottó – vagyis védelmét stabilizálta a Csertői csapat a következő évekre.

Vladimir Djordjevic az egyetlen az öt játékos közül, akiknek nem most nyáron, hanem 2012. december 31-én járt le a korábbi szerződése, a légiós ezt hosszabbította meg 2 évvel, vagyis ő biztosan 2014. december 31-ig az ETO játékosa marad.

Valentin Babic 3 éves szerződést kötött, ő 2015. június 30-ig kötelezte el magát. A többiek két éves hosszabbításban egyeztek meg a klubbal, így Szabó Ottó, Fehér Zoltán és Lazar Stanisic egyaránt 2014. június 30-ig hosszabbította meg kontraktusát az egyesülettel.

Miután Völgyi Dániel pár héttel korábban meghosszabbította a szerződését a klubbal, Takács Ákos pedig idén januárban kötelezte el magát három és fél évre, így gyakorlatilag mind a 7 játékos, aki a védelemben szerephez jutott az idei bajnoki sorozatban legalább még két és fél idényt együtt játszhat.

Forrás: eto.hu

Hirdetés