Hirdetés
Győr+
2011.12.15. 16:14

Ön is fedezze fel a Szeretem Győrt! pavilont

A belvárosi karácsonyi forgatagban Szeretem Győrt! pavilon is várja a nézelődőket, ahol a városhoz köthető ajándéktárgyak, újdonságként pedig Győrt népszerűsítő termékek színesítik a kínálatot.

Hirdetés

Az I love Győr feliratos bögrék, kulcstartók, esernyők, tollak és egyéb emlékként magunkkal vihető kis szuvenírek azonban nem csak a turisták, de a győriek körében is népszerűek, sőt, örömmel viszik a győri adventi fesztiválra kilátogatók a faházban szintén megtalálható pannonhalmi és kékfestő termékeket, de az ETO-mezeket is.

– A pavilon felállítása folytatása annak a lokálpatriotizmust erősítő kampánynak, melynek keretében a buszmegállókba is Szeretem Győrt! feliratú plakátok kerültek ki, az ajándéktárgyakra pedig mind a turisták, mind a győriek részéről igény volt már – mondta el Domanyik Eszter, a győri önkormányzat marketing, turizmus és kommunikációs osztályvezetője. A kedves kis tárgyak emlékként, de apró ajándékként is népszerűek, és szerencsére előszeretettel vásárolják őket a városba érkező turisták mellett a győriek is, így egyre több ember kulcstartóján bukkan fel az I love Győr felirat. A faházban megtalálható ajándéktárgyakat a hamarosan megnyíló Látogatóközpont shopjában lehet majd a jövőben megvásárolni.

Ahogy a faház, úgy a Látogatóközpont sem csak a turistáknak épül, hiszen a helyieknek ugyancsak információs pontként szolgálhat, itt lehet majd jegyeket vásárolni a rendezvényekre, érdeklődni a városban zajló programok iránt, illetve egy interaktív kiállítási tér is várja majd a látogatókat, amely a város és a régió látnivalóit mutatja be.

A belváros szívében kialakított Látogatóközpont nem titkolt célja, hogy a térség turisztikai vonzerejét tovább emelje és bemutatkozási lehetőséget nyújtson a kistérségi településeknek is.

za

Hirdetés