Hirdetés
Győr+
2012.06.13. 14:54

Odasodor a szél, ahol jó – nyolcadik szentiváni fesztivál

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Szentiváni fesztivált. A magyaros ízek, borok és pálinkák mellett ismert zenészek és együttesek várják az érdeklődőket, a szórakozni vágyókat az Adrenalin Szfeszt eseményein.

Hirdetés

Színes programokkal várja a vendégeket a június 22-én induló nyolcadik szentiváni fesztivál- tájékoztatta a sajtó képviselőit Imre László főszervező. A három napon át tartó fesztiválon minden vendég megtalálja a maga zenei stílusát, mondta.

Hirdetés

A pénteki napon Vastag Csaba és testvére, Tamás lép fel, őket este az Edda művek követik. A magyar ételeket megkóstoló vendégek szombat délután Schobert Norbival és feleségével, Rubint Rékával mozoghatják le a felszedett dekákat.

Este hét órakor lép fel Geszti Péter és a Gringo Sztár, őket követi a Magna Cum Laude. A szombati napot DJ. Dominique és vendége az Apollo 23 zárja le. Vasárnap a Lord és a Hooligans teremt fergeteges hangulatot- ismertette a programokat a főszervező.

Hozzátette: nemcsak a fiatalok számára készültek szórakozási lehetőséggel, hanem a családokra is számítanak. Az ingyenes gyermekfoglalkozások mellett – például arcfestés, kulcstartó készítés, gyöngyfűzés- több fellépő is várja a gyermekeket. Szombaton például Ricsi Bohóc érkezik a színpadra.

A szerdai sajtótájékoztatón részt vett Geszti Péter, DJ. Dominique és az Apollo 23 nevű együttes két tagja.

Geszti Péter úgy fogalmazott: örömmel tér vissza Győr városába, ahol Médiabálon már rangos díjban is részesült.

„Minden jóra fordul, csak egészség legyen”- ezzel az idézetével kezdte DJ. Dominique, aki számára az is fontos, hogy jó házibuli hangulat uralkodjon a fesztiválon. Felhívta a figyelmet arra, hogy Budapestről return buszjáratot indítanak a fesztiválra.

Az Apollo 23 köszönetet mondott a lehetőségért, hogy egy ilyen nagyszabású fesztiválon részt vehetnek. Öröm számukra az is, hogy egy jó és nemes cél mellé odaállhatnak.

Imre László hangsúlyozta, hogy a három napos fesztivál jegy kedvező ára- 3500 forint elővételben – egyedülálló az országban. A bevételből a Lurkó Alapítványt támogatják.

Kiss Attila, a Kis Pékség ügyvezetője bejelentette: kétszázezer forint értékű pékáru jut el a Minden gyerek lakjon jól alapítványhoz a fesztiválon keresztül.

A főszervező hozzátette: Győr városa is támogatja a rendezvényt.

Információ:

Jegyárak:

Elővételben:

Három napos – Partyzoo jegyiroda- 3500 Ft

Három napos- Kisalföld Hűségkártyával: 2500 Ft

A helyszínen:

Három napos: 4500 Ft

Egy napos: 2000 FT

Kovács Veronika

Fotó: a szerző

likeold
a fb oldalunkat