Győr+
2011.07.29. 14:44

Nyerhetünk is a GYŐR-SZOL kérdőívével

Kérdőív segítségével vizsgálja meg a GYŐR-SZOL Zrt. és a Nyugat-magyarországi Egyetem Kooperációs Kutatási Központ Nonprofit Kft., hogy az érintett 112 település lakosai milyen információkkal rendelkeznek a hulladék keletkezésének, begyűjtésének és hasznosításának korszerű eljárásairól. A válaszokat augusztus 10-ig várják vissza.

Az új hulladékkezelési programban egy kis odafigyeléssel nemcsak környezetünket tehermentesíthetjük, hanem jelentős összegeket is megspórolhatunk a szemétdíjból – áll a GYŐR-SZOL sajtóközleményében.

A kérdőíveket a szemétdíjszámlával egy borítékban kapták meg az érintettek. Azokhoz, akik nem kapnak kommunális számlát, a napokban jut el a kérdőív, amely online is kitölthető, és elküldhető a www.gyorszol.hu weblap jobb felső sarkában található zöld „Kérdőíves felmérés” ikonra kattintva.

A papíron kitöltött kérdőíveket a települések polgármesteri hivatalaiban elhelyezett urnákba, valamint Győrben a GYŐR-SZOL Zrt ügyfélszolgálatain, és a győrszentiváni, ménfőcsanaki, gyirmóti, valamint a bácsai részönkormányzati irodában lehet leadni.

A kérdőíveken is szereplő, eredeti július 31-i leadási határidőt augusztus 10-ig meghosszabbították, így még közel két hétig lehetőség van a kérdőívek kitöltésére.

A beküldők között a szolgáltató nyereményeket sorsol ki a kérdőíveken feltüntetett ügyfél-azonosítók alapján. A családi házakban élő fogyasztók között 300 komposztáló edény, a társasházban élők között 120 darab ajándékcsomag talál gazdára. Az első három település önkormányzata, amely a lakosság számához viszonyítva arányosan a legtöbb kérdőívet juttatja el a GYŐR-SZOL Zrt.-hez, egy-egy szelektív hulladékgyűjtő szigetet nyer.