Győr+
2011.11.13. 20:18

Női kézilabda: Csoportelső az Audi ETO

Nyolc góllal nyert az Audi ETO az osztrák Hypo ellen. A BL középdöntőjében vagyunk.

A végeredmény csalóka, hiszen ennyivel nem volt jobb a Győr Németh András osztrák csapata ellen.

Szerdán kikaptunk Bécsben az osztrák lányoktól, volt tehát okunk a visszavágásra.

Tétje alig akadt a mérkőzésnek, hiszen a Metz szombaton legyőzte a dán Randerst, így csak hihetetlenül komoly vereség következtében szorultunk volna vissza a csoport még mindig továbbjutást jelentő második helyére.

Jól kezdtük a meccset, csakúgy mint Bécsben, szerencsére a vége más lett ennek az összecsapásnak.

A második félidő elején érthetetlenül kapkodva, rosszul játszott a Győr, nehéz magyarázatot találni erre a rangon aluli időszakra. A Hypo ki is egyenlített, szerencsére Amorim gólja átlendítette a holtpontról a győri csapatot.

Radicevic nagyon dicsérhető, Lekic és Amorim is dobott nagy gólokat,Löke most komoly helyzeteket hagyott ki, noha gyönyörű gólt is lőtt. Görbicz a szélről szép találatokat ért el. Lunde pedig megint remekelt.

A mérkőzés után annyi bizton kimondható: a győriek átmeneti gyengélkedését Németh András edző idézte elő azzal, hogy félidőben tudott váltani.

Az is tény, hogy a Győr szereplése még mindig felemás. Ennyi világsztárral tartósabban jó formát kellene hozniuk a játékosoknak.Nem feltétlen egyénenként, hanem csapatként.

Ha nem lesz javulás, akkor kínos meglepetések érhetnek bennünket a továbbiakban. Azt a szégyent pedig nehéz lenne megmagyarázni.

Most viszont örüljünk a győzelemnek, csoportelsők lettünk. Szerdán sorsolják Bécsben az ellenfelet.