Hirdetés
Győr+
2016.04.16. 17:20

Népszerű volt az állatmenhely családi napja – olvasóink fotóival

A Családi napra természetesen kutyával is lehetett érkezni és aki akarta, nevezhette az állatot a szépségversenyre is.

Hirdetés

A Győr Plázában fél kettőkor kezdődött a program, a műsorvezetői feladatokat Harcsás Judit látta el. Sokan voltak kíváncsiak a szépségversenyre, sőt a nézelődök között is szép számmal megjelentek kutyások. A keverékektől a fajtatisztákig mindenféle kutyus látható volt a bevásárlóközpontban.

Fotókat olvasónk küldött, aki édesanyájával látogatott ki, megmutatva, hogy tényleg valódi családi nap sikeredett a programból.

Hirdetés

A szépségverseny zsűrije.

Kint volt a Családi napon? Ha készített fotókat és másoknak is megmutatná, küldje el a hak@gyorplusz.hu e-mail címre!

A Kölyök kategória győztese, egy aranyos shar-pei

A Nagytesű felnőtt kategória 1.helyezettje Ramon lett, a gyönyörű argentin dog. Gazdája Steingart Zoltán nem véletlenül büszke imádott kutyájára. A jelenlévők és a zsűri körében is nagy sikerrt aratott a hófehér kutyus és hozta el az első helyet. Gratulálunk a gazdinak és a kutyusnak is!

Ramon egy korábbi képen és a ma nyert oklevél

Czakó Imréné unokájával, Lucával látogatta meg a családi napot. Igaz, hogy a délutáni szunditás miatt csak három óra környékén érkeztek meg, így a cicákat csak a hordozókbak nézhette meg a kislány. Ám így is nagyszerű élményekkel lett gazdagabb, amelyet a nagymama ez úton is köszön minden érintettnek.

Luca és a cicák

likeold
a fb oldalunkat