Hirdetés
Győr+
2012.03.25. 13:04

Nem találtak bombát a stadionban

Megkezdték a nézők beengedését. A rendőrök átvizsgálják a táskákat, egyelőre nagyon kevés néző kíváncsi a találkozóra, a többség hazament.

Hirdetés

A helyszínről tudósítunk

Korábban:

Meg nem erősített híreink szerint a bomba bejelentője 99-es körzetszámról telefonált és azt mondta: ” 16 óra 00 perckor robbanni fog a bomba”.


Horváth Csaba városi rendőrkapitány hivatalosan is bejelentette a jelenlévőknek, hogy előreláthatólag öt óra tíz perckor fejezik be a tűzszerészek a stadion ellenőrzését.

Klement Tibor, a klub ügyvezető igazgatója hozzátette: várhatóan tehát hat órakor léphetnek pályára a csapatok.

Gundel Takács Gábor, a mérkőzést közvetítő televíziós riporter a gyorplusz.hu érdeklődésére válaszolta: a mostani állás szerint este fél kilenckor az m2 csatornán felvételről sugározzák az összecsapást.

A helyszínre érkezett Tarsoly Csaba, a klub tulajdonosa és elnöke, őt is tájékoztatták a történtekről.

A győri ETO mindenképpen játszani akar a mai napon- nyomatékosította portálunk kérdésére Klement Tibor.

A várakozók közül többen eltávoztak, vélhetően nem mindenki tér majd vissza a kezdésre.

Jegyellenőrzés a szektoroknál nem lesz, hogy mindenki gyorsan elfoglalhassa a helyét.

Rövidesen újabb képeket közlünk. A gyorplusz.hu a mérkőzésről online tudósít.

Korábban:

A rendőrség várhatóan negyed hatra végez az átvizsgálással- mondta el portálunknak legfrissebb információját Klement Tibor, a klub ügyvezetője. Ebből az következhet, hogy fél hat előtt nem kezdődik el a mérkőzés. A játékosok a Magvassy sportcsarnokban melegítenek.

A találkozót az m1 televízió élőben közvetítette volna. Egyelőre arról egyeztetnek, hogy a csúszás miatt képernyőre kerülhet-e a mérkőzés.

Időközben két újabb rendőrautó érkezett a helyszínre.

Tűzoltó-és mentőautó is a helyszínre érkezett. Az autós bejáratnál mintegy 800 ember várakozik. Sokan azt találgatják, hogy ki lehetett a betelefonáló. Többen gondolják úgy: valamelyik ellenérdekű csapat szurkolója akarja megzavarni a győri együttest.

A stadionból kijövő játékosok alkalmi “közönségtalálkozón” vettek részt, beszélgettek a tétova várakozókkal.

A hangulat egyelőre nyugodt, a mérkőzés mindenképpen jelentős késéssel kezdődik.

Korábban írtuk:

Szombaton a Lombard Pápa bravúros döntetlent ért el a listavezető Debrecen otthonában, mai győzelmével négy pontra zárkózhat fel a Pintér Attila vezette Győri ETO.

A NB I 21. fordulójában, vasárnap 16 órakor a tabella nyolcadik helyén álló Paks csapata látogat az ETO Parkba. Pintér Attila nem számíthat az öt sárga lap miatt eltiltott Völgyi Dánielre és az MTK-tól januárban érkezett Pátkai Mátéra.

A várható kezdőcsapat (Győri ETO):

Stevanovic – Babic, Stanisic, Fehér, Szabó O. – Koltai, Trajkovic, Pilibaitis, Kamber, Dinjar – Ahjupera

Az előző fordulóban a Győr a Vasas otthonából hozta el a három pontot (1-2), a Paks pedig attól a Siófoktól szenvedett kétgólos vereséget, amely két héttel ezelőtt nulla ponttal és négy bekapott góllal távozott az ETO Parkból (4-1). A Paks utolsó négy bajnoki mérkőzéséből hármat elveszített, története során még sosem nyert élvonalbeli bajnoki mérkőzést Győrben. A paksiaknál várhatóan a kezdőcsapatban kap helyet Vayer Gábor, aki korábban négy szezonon keresztül is a Győri ETO mezében futballozott.

Várható kezdőcsapat (Paks):

Csernyánszki Norbert – Heffler Tibor, Fiola Attila, Gévay Zsolt, Báló Tamás – Magasföldi József, Böde Dániel, Sipeki István, Szabó János – Kiss Tamás, Vayer Gábor

Az NB I 21. fordulójának eddigi eredményei:

Honvéd – Kecskemét 1-4

DVSC-Teva – Lombard Pápa 2-2

Kaposvár – Siófok 2-3

Pécs – Videoton 1-3

Vasas – ZTE 3-2

Diósgyőr – Újpest 1-0

Vasárnap rendezik:

Győri ETO – Paks (16.00)

Haladás – Ferencváros (18.00)

Fotó: Marcali Gábor

Hirdetés