Hirdetés
Győr+
2016.03.18. 06:31

Négy embert kellett kimenteni a győri tűzből – fotókkal frissítve!

Riasztással indult a mai reggel a győri hivatásos tűzoltóknak. A Korányi Frigyes térre hívták őket, ahol egy társasház második emeleti lakásában keletkezett tűz. Szerencsére nagyobb baj nem lett.

Hirdetés

Friss információk:
A háromszintes, tetőtér beépítéssel kiegészített társasház második emeleti lakásában a bútorok kaptak lángra. A nagy erőkkel kivonuló tűzoltóknak gyorsan sikerült eloltania a tűzet. Emelőkosaras autó segítségével négy embert kellett kimenteni a lakásból, közülűk hármat füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak, egyet a helyszínen elláttak.

Hirdetés

Az eset során összesen 23 embernek kellett ideiglenesen elhagynia otthonát, ám az épület átvizsgálása és átszellőztetése után ők visszatérhettek a lakásokba – tájékoztatta a gyorplusz.hu-t Ruskáné Takács Anita főhadnagy, sajtószóvivő.

Korábban:
A helyszínre két tűzoltórajjal, egy vízszállítóval és egy magasból mentővel vonultak a városi hivatásos tűzoltók, akik azonnal megkezdték a füsttel telített épület kiürítését. Három embert a ház tetőteréből, emelőkosár segítségével mentettek ki. A tüzet néhány perc alatt eloltották, majd végeztek a lakások átvizsgálásával is, mindenkit sikerült kimenekíteni. Jelenleg utómunkálatokat végeznek a helyszínen. A mentők három embert szállítottak kórházba, egy embert pedig a helyszínen vizsgálnak.

Nyitóoldali fotó: Horváth Tamás
Beleső fotók: Katasztrófavédelem

likeold
a fb oldalunkat