Ne dőljünk be a csalóknak!

Győr+
2014.05.13. 13:54

A városban több helyen Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatára hivatkozva csaltak ki pénzt jóhiszemű emberektől. Ne dőljünk be a csalóknak, a Polgármesteri Hivatal házalással nem szed pénzt semmilyen jogcímen!

A győri önkormányzat tudomására jutott, hogy elsősorban az Ifjúság körút környékén különböző módszerekkel pénzt csaltak ki jóhiszemű emberektől. Az elkövetők minden esetben a győri önkormányzatra, illetve Borkai Zsolt polgármesterre hivatkoztak.

 

A győri önkormányzat nyomatékosan felhívja a lakosok figyelmét, hogy a hivatal nem küld ki embereket a közgyógyellátási igazolványt ellenőrizni, nem megy a lakásokra pénzt szedni semmilyen jogcímen, a polgármester gyapjú paplant sem küld ajándékba. Mindezt azért szükséges hangsúlyozni, mert információink szerint ilyen és ehhez hasonló képtelen magyarázatokkal csaltak ki pénzt a gyanútlan áldozatoktól.

 

Kérjük, amennyiben ilyen jellegű történetekkel keresik meg Önöket, az illetőt ne engedjék be lakásaikba, ne adjanak nekik pénzt, hanem értesítsék a rendőrséget, mert ez bűncselekmény!