Hirdetés
Győr+
2016.04.05. 12:26

Nagy az érdeklődés a megújult díszterem iránt

A március 15-én átadott, teljesen megújult városházi dísztermet kedden idegenvezetés keretében ismerhetik meg az előzetesen regisztrált érdeklődők…

Hirdetés

Mint megtudtuk, a délelőttre és a délutánra meghirdetett 50-50 fős csoportok hamar beteltek, így délelőtt még egy plusz csoport is indult, hogy az érdeklődő győriek idegenvezetés keretében tekinthessék meg a termet.

A felújítás részleteiről lapunkban többször is beszámoltunk, amelynek leglényegesebb eleme, hogy a pulpitus az eredeti elrendezéshez visszatérve az ablaksor elé került, így változott a széksorok tájolása. A világos színvilág ünnepélyesebbé és vizuálisan tágasabbá teszi a teret, de a külső változások mellett a technika is megújult.

Hirdetés

 

 

Az érdeklődőket Jakab Petra, a Városháza idegenforgalmi referense kalauzolta, s bemutatta a ház és a terem történetét, a díszterem legfontosabb változásait, az ott található festményeket és egyéb díszítéseit is. A turisztikai szakember kérdésünkre elmondta, nagyon pozitívak a visszajelzések, a programon résztvevőknek nagyon tetszett a megújult díszterem.

likeold
a fb oldalunkat