Hirdetés
Győr+
2018.03.19. 17:20

Nagy a boldogság: hazavitték Bogit!

Új rovatunk, a „Győr+ Mancsok – Vigyél haza!” február 2-án startolt el első kutyusunkkal, az ötéves Bogival. Azóta minden egyes nap izgatottan vártuk, hogy elvigyék őt, de arról fogalmunk sem volt, hogy ilyen nagyszerű érzés lesz az, amikor végre tényleg eljön az ő nagy pillanata is – most már tudjuk: hazavitték.

Hirdetés

Egy pénteki napon mutattuk be Bogit először a kedves olvasóinknak, vele kezdődött minden, és nála nagyszerűbb jószággal nem is indulhatott volna a Győr+ Mancsok. Bár azonnal láttuk, hogy az ónémet juhászkutyára hajazó mancsos barátunk nemcsak a mi szívünkbe, az olvasóinkéba is belopta magát, s volt is rá érdeklődő, mégsem kellett igazán senkinek. Nagyon szomorúak voltunk a gondozókkal együtt, hiszen tényleg egy fantasztikus kutyát ismertünk meg Bogiban, akit nem lehet nem imádni. Azonban a Győr+ Média állatbarát közössége összefogott ezért az édes négylábúért, aki már alig győzte kivárni, hogy hazavigyék. Rengetegen osztották meg a fényképeit és a róla szóló cikket, így nem sokáig kerülhette el ezt a csodálatos kutyust sem a szerencse. Elmo, a másodikként bemutatott kiskölyök már gazdis, és Fűszert is kiválasztották. Drága Bogi, most elérkezett a te időd is, már neked sem kell tovább várnod!

Hirdetés

Bogi és az új, szerető családja

Pénteken (március 16.) ebédidőben megcsörrent a telefonom. Épp Bogiról beszélgettünk az asztalnál, hogy bárcsak elvinnék, így nagyon meglepett, hogy Horváth Patrícia állatgondozó hívott a menhelyről. Akkor már tudtam, hogy Fűszer hamarosan költözik, attól tartottam, hogy talán visszamondták, azért keres a gondozó. Félve vettem fel a telefont, de amit Patrícia valójában mondott, arra nem számítottam. Hihetetlen boldogsággal mesélte, hogy Bogit pár perce vitte el egy nagyszerű család, kinti-benti kutyus lesz Bábolnán, teljesült minden álma. Egy kedves úr, Rácz László és lánya jöttek érte, egyszer csak betoppantak, hogy olvastak Bogiról és őt akarják most azonnal. Két órán keresztül beszélgettek, aztán eljött a nagy pillanat, amelyre már annyira vártunk, tényleg hazavitték. Legszívesebben ugráltam volna örömömben, szerettem volna megölelgetni Bogit és azt mondani neki: látod, te csoda, sikerült! Helyette csak mosolyogtam bele a telefonba, és hálát adtam, hogy ez is eljött végre.

 

Horváth Patrícia mindannyiunk helyett elbúcsúzott Bogitól és gratulált az új gazdikhoz

Ez a csodálatos jószág két és fél éven keresztül csak nézte a kennel rácsai mögül, ahogy társaiban meglátják a szépet, benne pedig valamilyen érthetetlen oknál fogva nem – eddig a pillanatig. Ez a bölcs, okos buksijú barátunk, aki felnőtthöz, gyermekhez egyaránt kedves, végre odabújhat saját gazdijához, mert érte is eljöttek! Többé már nem csak az imádott gondozóitól hallhatja, hogy mennyire nagyszerű kutyus, saját befogadó családja veheti őt körül szeretetével. Patrícia még aznap küldött fotókat az örökbefogadásról. Csodálatos, de egyben szívszorító volt látni, ahogy könnyes búcsút vesz Bogitól gondozója, majd elindul a boldog élet felé új családjával. A képek magukért beszélnek.

A búcsú keserédes pillanatai

Bogira pillantok, a szeme csillog az örömtől – a szíve mélyén tudja, számára új időszámítás kezdődik: a Győri Állatmenhely utáni, boldog, gazdis élet, olyan, amilyet megérdemel.

 

Bogi nagyon jól érzi magát új otthonában


Köszönjük mindenkinek, aki valamilyen módon hozzájárult ehhez! Csodás gazdis éveket kívánunk, drága Bogi!

 

Szerző: Bodrogi Sára
Fotó: Győri Állatmenhely, Rácz László (Bogi gazdija)

 

likeold
a fb oldalunkat