Győr+
2011.12.15. 15:11

Mobilinternet és online filmtár a Vidanettől

Az eddig elsősorban a nyugat-magyarországi régióban televízió-, kábelnet- és telefonszolgáltatást nyújtó Vidanet országos szolgáltatóvá lép elő. A távközlési vállalat ugyanis mától négy, különböző adatforgalmat biztosító mobilinternet csomaggal bővíti portfólióját. Ezen kívül bejelentették a győri tájékoztatón: elindult az HBO GO online filmtár, amely segítségével több száz óra tartalom érhető el.

Az igényeknek megfelelően a Vidanet elindítja mobilinternet szolgáltatását. A bevezetéskor négy csomag, a MobilNet S, M, L és XL lesz elérhető az ügyfelek számára.

A konstrukció kialakítása kedvez az ügyfeleknek: egyik csomag esetében sem kell túlforgalmazási költséggel számolni, a keret túllépése esetén a szolgáltató csupán az internetkapcsolat sebességét korlátozza. Emellett az előfizetők USB stickkel vagy SIM-kártyával is kérhetik a szolgáltatást, attól függően, hogy milyen eszközön szeretnék használni a mobilinternetet.

A SIM-kártyás megoldást elsőként kínálják a piacon, okostelefonokhoz, illetve tablet PC-khez.

Más szolgáltatásokkal is bővült a Vidanet portfóliója: a közelmúltban: bevezették az üzleti termékeket, illetve elindult az HBO GO online filmtár – emelte ki Sátor Csaba, a Vidanet vezérigazgatója.

A Vidanet szolgáltatási területén elsőként teszi elérhetővé az HBO GO internetes videótárat. Az online rendszer segítségével a filmrajongók a tévéműsortól függetlenül bármikor nézhetik kedvenc filmjeiket, sorozataikat, november közepétől ráadásul már mobil eszközökön is.

A kínálatban a hollywoodi mozisikerek mellett megtalálhatóak a csatorna saját gyártású magyar és nemzetközi sorozatai, emellett dokumentumfilmek és koncertfilmek színesítik a választékot.

A filmtár hetente frissülő kínálatában egyszerre átlagosan 130 órányi műsor érhető el. A Vidanet az internetes videótárat az HBO Super Max Pak részeként díjmentesen kínálja előfizetőinek.

A szolgáltatás igénybevételéhez vidanetes kábeltévé-előfizetés, valamint – online filmtárról lévén szó – szélessávú internetkapcsolat vagy mobilinternet szükséges, amely szintén hamarosan elérhetővé válik a Vidanet kínálatában.