Győr+
2012.11.30. 13:40

Mikulás napi programok a Futurában

Ingyenesen lesz megtekinthető a mosonmagyaróvári Futurában a Mikulás Kuckója december 2-a és 23-a között, ahol rajzolhatnak és őselemdíszeket készíthetnek a gyerekek. A Természettudományi Élményközpontban folyamatos Mikulás napi programok lesznek.

A Futura Mikulásával találkozhatnak délután fél 5 és és este 6 óra között a látogatók, december 5-én. A városból kisvasúttal juthatnak majd el a helyszínre, ami a Timföldgyári út, Deák tér, Kálnoki út, Város központ, Moson útvonalon fog közlekedni, délután egy órától. Ezen a napon a gyerekek megismerkedhetnek Szent Miklós legendájával, a Mikuláskuckóban pedig rajzokat készíthetnek a Remény Falára, őselemdíszeket csinálhatnak karácsonyra, és senki sem távozik üres kézzel.

 

A Másképp Élők Mikulásnapját rendezik meg december 6-án, amikor az Éltes Mátyás Nevelési-Oktatási Központ diákjai látogatnak el az élményközpontba. A Mikuláskuckó mellett ingyen nézhetik meg a Futura többi kiállítását, kísérőik 50%-os kedvezménnyel tehetik meg ugyan ezt.

 

December 1-je és 6-a között élni fog a Mikulásfon, amin keresztül a gyermekek személyesen beszélhetnek a Mikulással a 30/633-2177-es telefonszámon, vagy e-mail-t is írhatnak a vágyaikról, a [email protected] címre.

 

Oxygen Hírügynökség