Hirdetés
Győr+
2016.03.15. 08:13

Migránsok zaklattak fiatal nőket a győri vonaton

Migránsok zaklatták az utasokat egy vonaton Budapesten, a Déli pályaudvaron – adta hírül hétfőn az M1 Híradója. A férfiak hangoskodtak, sértegették őket, két lányt pedig fizikailag is zaklattak. Az eset február végén történt.

Hirdetés

A híradóban elhangzott: február 28-án “négy-öt, észak-afrikai kinézetű migráns” szállt fel a Győrbe induló vonatra, ahol hangoskodtak, sértegették az utasokat, akik közül két nőt szóban és fizikailag is zaklattak.

 

Hirdetés

“Amikor a kalauznő megpróbálta rendreutasítani őket, őt is inzultálták” – számolt be a csatorna, hozzátéve, a fiatal jegyvizsgáló menekülni akart, de elállták az útját és közben szóban és tettleg is megalázták.

 

Az M1 úgy tudja az esetnek több szemtanúja is volt, és a történteket a kocsiban lévő biztonsági kamera is rögzítette.

 

 

Elhangzott az is, a rendőröknek később sikerült azonosítani a csoport tagjait. Kiderült, hogy az utasokat és a kalauznőt zaklató migránsok valamennyien a bicskei befogadóállomás lakói, akik ellen már korábban idegenrendészeti eljárás indult.

 

A rendőrség arról tájékoztatta az M1-et, hogy az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) garázdaság miatt büntetőeljárást indított a csoport hangadója, Mohamed Ahmed Mohamed 24 éves szomáliai állampolgár ellen.

 

Az esettel kapcsolatban készült videót itt megtekinthetik.

( a fotó nem az esetről készült )

Forrás: hirado.hu

likeold
a fb oldalunkat