Hirdetés
Győr+
2013.07.16. 11:58

Menjünk szurkolni szerdán este!

Bízom a csapatban, az elvégzett munkában, a pálya szélén engem helyettesítő Farkas Józsefben - mondta a szerdai kupameccs előtti sajtótájékoztatóján Pintér Attila, a Győri ETO vezetőedzője.

Hirdetés

Harminc év után ismét a Bajnokok Ligája selejtezőjében szerepel a 109 éves győri klub csapata. A nemzeti bajnokságot és a szuperkupát is elnyert együttes szerdán este fél kilenckor az izraeli Maccabi Tel-Aviv csapatát fogadja Győrött.

 

Hirdetés

Pintér Attila vezetőedző eltiltás miatt a mérkőzés idején nem ülhet a kispadon, sőt semmiféle kapcsolatot nem tarthat a csapattal. Utoljára holnap délután találkozhat a játékosaival, a pálya szélén már segítőtársa, Farkas József hozza a döntéseket.

 

– Bízom benne, a felkészülésben és a játékosaimban – erősítette meg Pintér Attila. Hozzátette: az ETO ha pályára lép, mindig győzni akar.

 

 

Az ellenfelet jól felkészült, agresszív, gyors játékosokból álló csapatként jellemezte. Utalt rá, hogy 13 pont előnnyel nyerték meg saját hazájuk bajnokságát.

 

– Erre a mérkőzésre is úgy készülünk, mint a bajnoki találkozókra. Nyilván jól feltérképeztük az ellenfelet, nem számítunk arra, hogy váratlan húzással tudnak meglepni bennünket – hangsúlyozta Pintér.

 

 

Sasa Stevanovic csapatkapitány azt kérte a szurkolóktól, minél többen menjenek ki szerdán este a stadionba.

 

Horváth Cs. Attila klubmenedzser arra hívta fel a figyelmet: a nyáron bevezetett rendelkezések értelmében a kiemelt mérkőzésekre jegyet vásárolóknak meg kell adniuk bizonyos adataikat. Ez nemcsak a nemzetközi kupameccsek esetében van így, hanem a hazai kiemelt találkozók előtt is így történik.

 

 

Szerdán kettős beléptetés lesz, ezért mindenki idejében induljon el otthonról. Külön kérte: mutassa meg a győri közönség, hogy sportszerűen szurkol a csapatáért. A csapatát is nehéz helyzetbe hozza az, aki rasszista módon viselkedik, hívta fel a figyelmet, s közölte: minden szükséges előkészítő lépést megtettek a botrányok elkerülésére. A rendezők fel fognak lépni a rasszista megnyilvánulások ellen. A mérkőzést egyébként a rendőrség is biztosítja.


gyorplusz.hu

FOTO: gyorplusz.hu

 

 

likeold
a fb oldalunkat