Hirdetés
Győr+
2016.04.06. 14:25

Megújultak a győri sikermodellek, az Audi A3 Limousine és A3 Cabriolet

A járművezetőt segítő új rendszerekkel, új erőforrásokkal, valamint áttervezett fényszórókkal és hátsó világítótestekkel jelenik meg az Audi A3 modellcsalád, köztük a Győrben készülő Audi A3 Limousine és Cabriolet.

Hirdetés

A beépített újdonságok közé tartozik az Audi virtual cockpit innovatív kezelő- és kijelzőrendszer. Az új A3-as háromajtós, Sportback, limuzin és Cabriolet kivitelben rendelhető. A sportos Audi S3 változat is számos újdonságot vonultat fel és még az elődjénél is dinamikusabb.

Az új Audi A3 még sportosabb és kifejezőbb megjelenésű, az egybefüggő hűtőrács kontúrosabb és szélesebb. A fényszórók laposabbak, markáns körvonalakkal. A farrész a hátsó világítótestek vízszintes rajzolatával és az átrajzolt diffúzor feletti törőéllel hangsúlyozza az új A3-as szélességét. A színskála szintén kibővült: tizenkét féle fényezésből választhatunk, közötte az öt új szín: az arakék, kozmoszkék, nanoszürke, tangóvörös és a Vegas-sárga. A Daytona gyöngyházszürke fényezés kizárólag az S line külső felszereltség-csomaghoz rendelhető. Az Audi A3-as motorkínálata hat erőforrásból, három benzin- és három dízelmotorból áll. A teljesítményskála 81 kW (110 lóerő) és 140 kW (190 lóerő) között mozog. Mindegyik A3-as modell megfelel az EU6-os károsanyag-kibocsátási szabványnak.

Hirdetés

Az Audi Hungariánál a 2013-ban megnyitott járműgyárban összesen több mint 240 000 Audi A3 Limousine készült teljes gyártási mélységben. A győri modell az egész világon népszerű, legnagyobb piaca az Amerikai Egyesült Államok. A nyitott tetős Audi A3 Cabriolet-ból több mint 40 000 darabot készítettek az Audi Hungaria munkatársai, amelyek legnagyobb arányban Németországban találtak gazdára. Az Audi Hungaria járműgyártásában jelenleg több mint 4 000 munkatárs dolgozik három műszakos munkarendben.

 

likeold
a fb oldalunkat