Hirdetés
Győr+
2018.01.07. 10:40

Megszűnt a torlódás az M1-esen Hegyeshalomnál

Vasárnap késő estére megszűnt a torlódás az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátkelőnél Ausztria felé.

 

Hirdetés

22:00: A megnövekedett forgalom miatt kialakult torlódás 2018. január 7-én 22 órára megszűnt az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán, a hegyeshalmi határátlépési pontnál.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a gépjárművezetők továbbra is fokozott odafigyeléssel közlekedjenek az autópálya érintett szakaszán, valamint, hogy indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfo oldalán tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időkről!

Hirdetés

Korábban:

Lassan csökken a torlódás, jelenleg mintegy három kilométeres a kocsisor – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap délután az MTI-t. Füves Tamás elmondta, hogy a várakozási idő háromnegyed órára csökkent.

Hozzátette, továbbra is arra kérik a sofőröket, hogy indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfó oldalán tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időkről.

A Kelet-Európából Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt a hegyeshalmi határátkelőnél vasárnap délelőtt hét kilométeres torlódás alakult ki, szombaton pedig volt, amikor tíz kilométeresre duzzadt fel a kocsisor.

 

 

likeold
a fb oldalunkat